OCIJENI

Rolete - trakaste zavjese - zimski vrtovi

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.09.2023. 19:45

Hella je jedan od vodećih europskih proizvođača tehničkih proizvoda za zaštitu od sunca i vremenskih prilika, koji dosljedno garantira kvalitetu, počevši od proizvodnje pa sve do servisne službe. Žaluzine, tende, rolete te ostali proizvodi vrhunske kvalitete i dizajna garantiraju najbolja rješenja zaštite (kako u tehničkom tako i u oblikovnom smislu).

Kako se HELLA profilirala vlastitim patentima i modernim dizajnom (unatoč snažnoj konkurenciji na tržištu) dokazuju mnogi veliki projekti, među kojima vrijedi izdvojiti: hotel Bellevue u Malom Lošinju, jedan od najmodernijih i najljepših hotela na Jadranu, koji je opremljen Hella žaluzinama na elektromotorni pogon. Zatim moderne interpolacije u centru Zagreba (Medvedgradska ulica) sa žaluzinama skrivenim ispod kamene fasade.

U bogatoj Hella ponudi ističu se sjenila za zimske vrtove i unutarnja platnena sjenila za ugodan boravak u stambenom ili poslovnom prostoru. Podžbukne kutije i vodilice uklopive u sustav toplinski izoliranih fasada. Zglobne kazetne tende visoke otpornosti na vjetar, idealne za mediteransko okruženje. Vertikalne fasadne tende su optimalno rješenje zasjenjenja prozora, lođa i balkona.

http://www.hella.info

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI