OCIJENI

Pergola tende i sjenila za zimske vrtove – cjelogodišnji boravak na terasi i zimskom vrtu

Objavljeno: 9.10.2020. 9:49

Zimski vrtovi su vrlo popularni zbog svoje osobnosti, koja objedinjuje svojstva interijera i eksterijera. Osim tog svojstva, zimske vrtove karakterizira funkcionalnost i velik broj primjena. Današnji razvoj tehnologije zajedno sa suvremenim dizajnom omogućuje da svatko može kreirati zimski vrt po svom ukusu.

Velik izbor tenda i sjenila koja propuštaju dovoljno svjetlosti i prozračnosti, a istodobno štite od padalina i direktnog sunčevog utjecaja, savršena su kombinacija za većinu terasa i zimskih vrtova.

Pergola tende idealne su za velike prostore i najzahtjevnije vremenske uvjete. Ova vrsta tendi omogućuje u potpunosti zatvaranje prostora, stvarajući grijani i zaštićeni ambijent tijekom zime, dok tijekom ljeta pruža ugođaj hlada i prozračnosti istodobno štiteći od sunčevih zraka, a sve to zahvaljujući pomičnom krovnom dijelu.

Iznimno čvrsta kompaktna aluminijska konstrukcija ovih tendi može biti obogaćena raznobojnim drvenim ili dodatnim aluminijskim oblogama, a visokootporni materijali otporni su pri svim vremenskim prilikama te pružaju kvalitetnu zaštitu od sunca, vjetra, kiše ili snijega – što je ujedno i garancija dugovječnosti.

Sjenila za zimski vrt tip TENDA visoko su kvalitetna, te se uglavnom izrađuju po mjeri. Glavna funkcija im je zaštita od sunca za zimske vrtove, krovna ostakljenja i pergola konstrukcije. Vanjsko sjenilo ima sposobnost reflektiranja sunčevih zraka čime blokira toplinu sunca prije nego ona dospije u unutrašnjost. Ova sjenila dostupna su u širokoj paleti s više od 220 raspoloživih dizajna, a često se koriste i kao elementi oblikovanja fasade zgrade. Zahvaljujući protupoteznoj napravi, sjenilo je uvijek optimalno zategnuto. Maksimalan komfor osigurava rukovanje s električnim pogonom.

Kako biste u svom zimskom vrtu mogli jednako udobno boraviti tijekom cijele godine, najefikasnije je ugraditi sjenila za zimski vrt tendu ili, ako se radi o pergoli, također zajedno s pergolom ugraditi i sjenilo kako biste mogli regulirati svjetlinu i time omogućiti maksimalnu efikasnost prostora.

U tvrtki HELLA TEHNIKA ZAŠTITE OD SUNCA d.o.o. rado će Vam pomoći da ugradnjom sjenila svoj zimski vrt ili terasu učinite još efikasnijom. Tvrtka HELLA TEHNIKA ZAŠTITE OD SUNCA d.o.o. koristi najinovativniju HELLA tehnologiju za izradu svih vrsta tendi, roleta, žaluzina i sl. Također, valja napomenuti kako postoje velik izbor boja, dizajna i dodatnih opcija koje omogućuju personalizaciju tenda prema želji kupca.

OCIJENI