OCIJENI

Moderna gradnja uz HELLA vanjske raffstore žaluzine

Objavljeno: 26.10.2022. 18:33

Žaluzine su jedne od najčešće primjenjivanih vrsta sjenila na kućama ili zgradama. Mogu biti postavljene iznutra ili izvana, a glavna im je funkcija zaštita prostora od neželjenih pogleda te regulacija količine svjetlosti u prostoru. Kvaliteta žaluzina može značajno utjecati na ugođaj u prostoru, a posebice kada je riječ o vanjskim žaluzinama koje osim reguliranja svjetlosti u prostoriji, mogu utjecati i na toplinsku energiju.

Po čemu su specifične HELLA vanjske raffstore žaluzine?

HELLA vanjske raffstore žaluzine su žaluzine koje ne samo da zamračuju, već i upravljaju i doziraju dnevno svjetlo ovisno o potrebama korisnika. Tako ćete osigurati udobnost u stambenom prostoru, a u radnom okruženju stvoriti idealne uvjete za produktivnost. Osim upravljanja svjetlom, primjenom ovakvih žaluzina možete utjecati i na klimu u prostoriji, budući da one reflektiraju toplinu sunca i na taj način značajno doprinose zaštiti od topline ljeti.

Njihov jedinstveni dizajn čini ih bitnim elementom fasadnog oblikovanja, pomoću kojeg je moguće individualno upravljati ulaskom Sunčeve svjetlosti u prostoriju. Trakaste zavjese i žaluzine, najbolji su odabir ako želite maksimalno uživati u ugodnoj atmosferi. Valja naglasiti da velik izbor HELLA vanjskih žaluzina te njihov tehnološki napredak ovog sustava svakoj fasadi donose moderan izgled.

Uvriježeno je mišljenje da se žaluzinama ne može potpuno zamračiti prostorija. HELLA vanjske raffstore žaluzine sa svojim obrubljenim C, S i Z lamelama i kvalitetnim postavljanjem mogu ispuniti želje i navike svih pojedinaca kada je dnevno svjetlo u pitanju, dakle moguće je i potpuno zamračenje prostorije. 

Montaža raffstore žaluzina je laka, a rukovanje žaluzinama jednostavno. Budući da se izrađuju od izdržljivih materijala, moguće je njima prekriti veće staklene površine.

Glavne prednosti vanjskih raffstore žaluzina:

  • Vrlo dobro usmjeravanje svjetla
  • Dostupnost sa žičanim zatezačem ili vodilicom 
  • Izrazito su stabilne na vjetru 
  • Vrlo dobro zatamnjivanje
  • Dugi životni vijek
  • Smanjenje potrošnje energije u kućanstvima i uredima
  • Zaštita od vremenskih neprilika zahvaljujući stabilnom sustavu zatvaranja
  • Pojedinačne izvedbe svih proizvoda

Izborom pravih žaluzina štedite energiju, a tako i vaš novac. Velik broj projekata i zadovoljnih klijenta potvrđuje neupitnu kvalitetu tvrtke HELLA koja dugi niz godina izrađuje vanjske žaluzine i rolete. Primjenom suvremenih znanja i tehnologija uspješno čuvaju okoliš, štede energiju ali se i uspješno prilagođavaju i najzahtjevnijim arhitektonskim rješenjima. Njihov izložbeni salon na adresi Zagrebačka cesta 201, a više o svemu možete pročitati na web stranici. 

OCIJENI