OCIJENI
Adresa: Ulica dr. Luje Naletilića 23B
10000, ZAGREB
Mobitel:
095 5992 074 095 5992 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.facebook.com/SarahBarberVuger/
https://sarah-barber.hr/

Radno vrijeme

:
po dogovoru

Godišnji odmor: 03.11-9.11.
Djelatnosti: Frizer, frizerski salon
Ključne riječi: šišanje kose, uređivanje brade mašinicom, uređivanje brade britvom, "spa" brijanje glave i brade, toniranje kose, fen frizura, masaža vlasište, čupanje dlačica voskom ( nos,obrve,uši), njega lica, pilig lica
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Sarah Barber!

Tko smo mi?

Mi smo brijačnica kojoj je osnovni cilj potencijalnim klijentima tj. tražiteljima usluga, ponuditi drugačije iskustvo tradicionalnih vještina "SPA" muškog šišanja i brijanja brade u novom modernom stilu.

Cijela je priča osmišljena na način da muškarci imaju svoju "oazu" gdje se mogu s povjerenjem u potpunosti prepustiti u profesionalne ruke te dobiti kvalitetnu uslugu i proizvode za njegu iste na višem nivou.

  • Salon se nalazi u blizini Arene centra s osigurana 3 parkirna mjesta za klijente odmah ispred ulaznih vrata salona. Salon koristi najtraženije proizvode na tržištu koji su vrhunske kvalitete za njegu kose, kože i brade kao što su npr. Nashi, Meštar i Reuzel.

Pružamo individualne usluge za različite tipove profila muških klijenata te na taj način ispunjavamo njihove želje i potrebe kako bi došli do zajedničkog cilja, a to je obostrano zadovoljstvo u samoj izradi frizura, brada itd.

Također se ističemo po novo uvedenoj usluzi, a to je njega lica za muškarce.

Slobodno posjetite našu FB i web stranicu. Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
21.01.2022. 20:30 | KORISNIK: catwomanblack3

Savršen frizersko brijači salon.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI