Adresa: Dr. Luje Naletilića 10
10020, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3090 341 01 3090 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.elkros.hr

Radno vrijeme

:
pon- pet: 8-16
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Električar, Elektroinstalacije, Elektro servis
Rasvjeta, Žarulje, Svjetiljke, Svjetleći znakovi i reklame
Ključne riječi: elektroinstalacija jake i slabe struje u zgradarstvu - elektroinstalacija jake i slabe struje u industriji - opremanje poslovnih i drugih prostora - elektroinstalacija - instalacija električnog grijanja podova - RTV instalacije - strukturno kabliranje - elektroinstalacija rasvjete, priključnica i emp-a, gromobrana i uzemljenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice Elektro Kros d.o.o. elektroinstalacija.

Uspješno surađujemo i poslujemo s velikim brojem subjekata, prije svega na području Zagreba i Zagrebačke županije, ali i na cijelom teritoriju Republike Hrvatske.

Izvođenje svih vrsta elektroinstalacija jake i slabe struje u zgradarstvu (poslovne i stambene građevine) i industriji. U suradnji s dugogodišnjim pouzdanim partnerima nudimo cjelovito opremanje poslovnih i drugih prostora.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3090 341 01 3090 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.