Adresa: Brezovička 22
10 010, Novi Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6140 990, 098 234 473 01 6140 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.eurokukezvonar.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
sub: 8-12
Djelatnosti: Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Vučna služba
Auto elektrika, alarm, audio-oprema
Ključne riječi: euro kuke, auto kuke, euro kuka, auto kuka, ručna kuka, vidljiva kuka, horizontalna kuka, lakoskidajuća kuka, nevidljiva kuka, vertikalna kuka, euro kuke na klik klak, prikolice, rezervni dijelovi za prikolice, auto prikolice, auto prikolice za plovila, auto prikolice za motore
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama


Naša dugogodišnja tradicija, bogato iskustvo i velik broj ugrađenih kuka pokazatelj su kvalitete i zadovoljstva naših klijenata.
Uz visoku razinu kvalitete izvedbe i visokokvalitetne materijale naših kuka u mogućnosti smo ponuditi vrlo prihvatljivu cijenu koja je vrlo konkurentna na hrvatskom i EU  tržištu.

Vršimo ugradnju kuka u kratkom vremenu, a kod nas možete kupiti i razne modele prikolica .
Dakle u našoj ponudi pokrivamo:


  • euro kuke
  • prikolice
  • rezervne dijelove za prikolice

Za više detalja posjetite naše web stranice ili nas kontaktirajte osobno ili telefonom!

Tradicija distribucije i ugradnje euro kuka, te distribucije prikolica započela je još 1988. osnivanjem obrta sa sjedištem u Zagrebu. Proširenjem djelatnosti, 2000. obrt prerasta u tvrtku Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o.

30 godišnja tradicija pokazatelj je profesionalnosti poslovanja, koje se temelji na bogatom iskustvu, kvalitetnim proizvodima, pouzdanoj usluzi i lojalnosti naših klijenata.
Kontinuirano surađujemo s međunarodno priznatim proizvođačima euro kuka i autoprikolica kako bismo svojim klijentima osigurali proizvode najnovije tehnologije i visoke kvalitete po pristupačnim cijenama.

U rujnu 2014., Euro kuke Zvonar d.o.o. postao je glavni ugovoreni i ovlašteni distributer Auto-Hak sp.j. euro kuka za hrvatsko tržište.
Riječ je o jednom od vodećih proizvođača euro kuka na području Europske unije koji već više od 32 godine uspješno razvija i proizvodi euro kuke za sve tipove vozila.Misija

Naša je misija pružiti klijentima najbolje euro kuke i prikolice za osobna vozila dostupna na tržištu. Gradimo dugoročne lojalne odnose s klijentima temeljene na pouzdanoj usluzi i povjerenju, koji održavaju našu filozofiju uspješnog poslovanja.


Vizija

Predstavljati najboljeg distributera euro kuka i prikolica za osobna vozila u Zagrebu i šire, prepoznatljivog po visokom standardu i profesionalnosti u svim aspektima poslovanja. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, povjerenje, posvećenost potrebama klijenata i ulaganje u profesionalnost

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6140 990, 098 234 473 01 6140 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.