Adresa: Remete 101/2
10000, Zagreb
Mobitel:
091 9368 475, 097 7626 545, 098 9541 104 091 9368 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.l-et-a.com
http://www.facebook.com/Letacom-327245097606896/

Radno vrijeme

:
Najam dvorca: po dogovoru.
Rođendaonica: sub i ned: 10 - 21h
Mogućnost proslave rođendana tijekom tjedna (pon - pet) u terminu: 17 - 21h
Djelatnosti: Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Ključne riječi: dvorac na napuhavanje - najam dvorca na napuhavanje - skakaonica na napuhavanje - tobogani na napuhavanje - dječji rođendani - organiziranje dječjih rođendana
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

L et A je mali obiteljski obrt sa sjedištem u Zagrebu u sklopu kojeg nudimo usluge iznajmljivanja dvoraca na napuhavanje. Sigurni smo da za vas imamo najpovoljniju i najkvalitetniju ponudu, u što ćete se i sami uvjeriti ukoliko nam se obratite. Osigurajte djeci izvanrednu zabavu kod proslave dječjih rođendana, priredbi i drugih manifestacija u kojima djeca imaju glavnu ulogu.


Moramo Vas upozoriti da dvorce na napuhavanje iznajmljujemo isključivo punoljetnim i odgovornim osobama, koje moraju nadgledati dječju igru u cilju sprječavanja neželjenih ozljeda (međusobnog sudaranja sa glavama, skakanja po tijelu i sl.).

  • Postavljanje i demontiranje dvorca na napuhavanje je vrlo jednostavno i brzo. Za svega 10ak minuta dvorac na napuhavanje je postavljen, odnosno demontiran. Kod samopreuzimanja, Vi odabrani dvorac na napuhavanje preuzimate na nekoj od naših lokacija (Zagreb, Rijeka, Pirovac), a potom nakon cjelodnevnog korištenja, dvorac na napuhavanje vraćate na lokaciju preuzimanja. Vrlo jednostavno, zato požurite!

Trampolin i Dvorci na napuhavanje po kojima djeca rado skaču odličan su način da se ostane fit, zabavni su, a istovremeno se troši puno kalorija.

Obratite nam se pozivom na kontakt tel. broj, a mi ćemo Vaše povjerenje u cijelosti opravdati.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 9368 475, 097 7626 545, 098 9541 104 091 9368 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.