Posjetite nas u salonu ljepote Panthea, sigurni smo da ćete pronaći sve što tražite na jednom mjestu

Objavljeno: 7.1.2019. 9:30

Razmišljate o trajnom uklanjanju dlačica ili pak o tretmanima kisikom? U salonu Panthea zasigurno možete pronaći sve kako biste se osjećale lijepom i mladom. Unutar salona koristimo diodni laser za trajno uklanjanje dlačica, a neke od njegovih glavnih značajki su:
  • Neugoda za klijenta svedena na minimum
  • Iznimno brzi i sigurni tretmani
  • Iznimno učinkovit za sve probleme dlakavosti
  • U sinergiji sa elektroepilacijom trajni rezultati
Svaka žena želi svoji kožu učiniti posebno lijepom i njegovanom. Time se podiže samopoudanje svake žene. Kod nas je to moguće ostavriti i to tretmanima kisikom. Tajna uspjeha uređaja kojim se to postiže nije samo u kisiku, nego u njegovoj sinergiji sa specifičnim kozmetičkim preparatima koji se zahvaljujući kisiku mogu transportirati u najdublje slojeve kože… Za sve tipove i sve problematike kože. Vrhunska njega s dubinskim čišćenjem lica i trenutačnim zatezanjem kože s dugotrajnim učinkom namijenjeni su svim tipovima kože, lica i tijela.Od svih ostalih usluga posebno bismo istaknuli ono što je sada trenutno jako popularno, a to su tretmani hijeluronskom kiselinom. Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja se nalazi u svim živim organizmima.Jedinstvena formula tretmana u kratkom vramenu uklanja umor s lica, koži vraća prirodan tonus. Hijaluronska kiselina trenutačno obnavlja volumen kože i pruža joj potrebnu hidrataciju kako bi se vidljivo umanjile bore,dok visoka koncentracija saponina učinkovito stimulira kožu kako bi i ona sama proizvela hijaluronsku kiselinu.Vlasnica salona Mirela Rački maturirala je 1993. godine u školi za zdravstvene tehničare – smjer kozmetičar, 1996. završila školovanje za electrooga i dobiva međunarodni certifikat, a 1998. postaje redovni član američkog udruženja elektrologa
Posjetite nas u salonu ljepote Panthea i dopustite našem stručnom osoblju da Vam pruži vrhunsku uslugu. Kod nas ćete se osjećati njegovano, sigurno i zadovoljno.