Adresa: Trg Antuna Mihanovića 2
10040, Zagreb
Telefon:
01 6548 041 01 6548 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.azori-plus.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8- 16
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: procjena tržišne vrijednosti nekretnina - prodaja nekretnina - najam nekretnina - priprema nekretnine za prodaju - analiza postojećeg stanja - sudsko vještačenje - tehnička procjena za inozemne korisnike - prodaja stanova - prodaja kuća - prodaja kuća zagreb - prodaja kuća split - posredovanje u prodaji - prenamjena objekata - arhitektonski projekti - nadzor - etažiranje - legalizacija - energetski certifikat - upis objekata u zemljišne knjige
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu agencije Azori nekretnine!

Azori nekretnine, agencija za posredovanje u prometu nekretnina nastala je kao posljedica dugogodišnjeg rada s nekretninama te zbog odgovornog pristupa svakom klijentu. Radimo ono što volimo, a kada se posao obavlja sa zadovoljstvom, obavlja se najbolje. Stručno znanje i osposobljavanje preduvjet je svakog ozbiljnog i savjesnog poslovanja. Svakodnevno praćenje i analiza tržišta nekretnina, kontinuirano educiranje, praćenje propisa glede prometa nekretnina naša su svakodnevnica te pristupamo svakom poslu s punom pažnjom i odgovornošću.

Agencija smo upisana u registar Hrvatske gospodarske komore, potpisnici smo Kodeksa etike te članovi udruženja Agenti.hr. Kako nam je odgovornost na prvom mjestu, za Vas smo pronašli odvjetnički ured kojem su već niz godina predmet poslovanja nekretnine.

Sve nekretnine imaju svoju povijest, pričaju svoju priču i daju energiju. Sadašnji i budući vlasnici prije svega su ljudi sa svojim osjećajima, željama i mogućnostima.

Naš posao je uskladiti želje i mogućnosti svih sudionika u pravnom poslu, ponuditi kupcu adekvatnu nekretninu, a prodavatelju pružiti kompletnu uslugu, od procjene tržišne vrijednosti nekretnine, savjeta oko pripreme nekretnine za prodaju, najam ili zakup, pronalaženje kupaca kao i kompletne pravne zaštite svih sudionika.

Prisutni smo i na području Splita i okolice. Posredovanje u kupoprodaji ekskluzivnih čestica turističke namjene za izgradnju urbanih vile s bazenima, hotela te posredujemo za poznate Hrvatske i inozemne kupce. Potražujemo stare dalmatinske kuće i stanove u starim gradskim jezgrama na atraktivnim lokacijama. Naš tim geodeta, arhitekata i odvjetnika riješit će sve potencijalne nedoumice i izazove pri kupoprodaji za Vas.

Ugovorno surađujemo s KVADRAT, ured za geodetske poslove, Zagreb te JADRANOVO d.o.o. , ured za arhitektonsko projektiranje, poslove prenamjene, ovlašteni nadzor pri gradnji, ovlašteni sudski vještak u graditeljstvu.

Uz najam nekretnina i posredovanje u kupnji, naše usluge uključuju legalizaciju, etažiranje, nadzor, građenje, arhitektonske projekte za kuće, hotele, višestambene zgrade, sudskog vještaka te prenamjenu objekata.

Za više informacija posjetite našu web stranicu!


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6548 041 01 6548 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.