OCIJENI

Povjerenje i sigurnost kod kupovine auto dijelova

Objavljeno: 17.6.2021. 13:30

Kada završite u problemu sa svojim automobilom, prva pomisao je potencijalni trošak jer ćete vrlo vjerojatno kupiti novi ili rabljeni dio za auto. Ako se odlučite za pristupačniju opciju poput kupovine rabljenih dijelova, donosimo nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći izabrati kvalitetno i povoljno. Savjetujemo na što obratiti pažnju kod kupovine kako biste bili sigurni da ste dobro prošli.

Dobra reputacija i izvrsne recenzije

Dobro istraživanje već je pola posla. Kupnja auto dijelova može biti naporan posao, posebice kada imate puno izlistanih opcija na tražilici. Ono što u tom slučaju morate provjeriti su recenzije i prema tome reputacija nekog prodavača. Potražite pouzdanog prodavača auto dijelova na svom području ili nekoga tko ima mogućnost dostave. 
 

Pouzdanost i dobra komunikacija detalja o rabljenim dijelovima

Rabljene auto dijelove možete kupiti putem internetske trgovine, u trgovinama rabljenih dijelova ili na autootpadima. Razlike između ova tri mjesta su najviše izražene u cijeni jer na auto otpadu najčešće prolazite najjeftinije.

Komunikacija oko rabljenih dijelova je iznimno važna jer morate biti sigurni koliko je određeni dio pogodan za model, tip i godinu vašeg automobila. Tu do izražaja dolazi komunikativnost i pristupačnost prodavača auto dijelova.
 

Garancija na ispravnost auto dijelova i certifikati

U trenutku kupovine auto dijelova pobrinite se da saznate sve uvjete kupovine i povrata robe. Čak i rabljeni auto dijelovi mogu imati garanciju, mogućnost servisiranja i povrata robe. Garancija, naravno, ovisi o stanju određenog dijela i zato je dobro o svemu porazgovarati do u detalje kako kasnije ne bi bilo neugodnih iznenađenja. 

Auto otpad Tomi može ponuditi garanciju na motore od 6 mjeseci, na kutije mjenjača 3 mjeseca, a na elektronske dijelove čak 14 dana. Auto otpad Tomi može ponuditi prodaju auto dijelova, skidanje i pripremu dijelova, kontrolu ispravnosti, hitne intervencije prijevoza i zbrinjavanja otpada. Kod ovih stručnjaka za auto dijelove možete pronaći preko 500 različitih motora, nekoliko tisuća startera, rasplinjača, alternatora i ostalih dijelova, koji su obilježeni i deponirani u skladištu.

Potražite iskustvo i znanje kod stručnjaka iz Auto otpada Tomi i budite sigurni kako ste dobro izabrali.

Foto: Freepik

OCIJENI