Adresa: Ivanićgradska 54
10000, Zagreb
Telefon:
01 2450 960 01 2450 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tvoj-toner.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8:30-17
Djelatnosti: Uredski i školski pribor
Servis računala, Servis kompjutera
Web shop, internet prodaja
Ključne riječi: toner, originalni toneri, zamjenski toneri, zamjenske tinte, printer, servis računala, servis printera, hp printer, hp toner, epson toner, epson printer, epson zamjenski toner, samsung toner, samsung printer, canon toner, canon printer, lexmark printer, lexmark toner, xerox printer, xerox toner, brother toner, brother printer
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

O tonerima

Naši toneri proizvedeni su po standardima proizvođača orginalne opreme i prema tome dajemo garanciju da je kvalitet naših tonera jednak orginalnim.

Svi  naši toneri posjeduju certifikat ISO 9001.

Također garantiramo da će naš zamjenski toner isprintati jednak ako ne i veći broj stranica uz jednaku kvalitetu kao i toner pod brendom proizvođača printera.

Na našoj web stranici:http://www.tvoj-toner.com/ možete pronaći popis svih zamjenskih tonera i zamjenskih tinti za printere,te cijene istih. U ponudi imamo tonere za HP, CANON, LEXMARK, EPSON, SAMSUNG, XEROX, BROTHER, ...

Također tu se nalazi i popis svih printera te recenzije za iste.


Na sve zamjenske tonere iz naše ponude dajemo 100% garanciju:

- ukoliko vas ispis našeg tonera ne zadovoljava isti možete vratiti*

- naši zamjenski toneri i tinte ispisuju isti broj stranica kao orginal toneri**

- naši zamjenski toneri i tinte neće ni u kojem slučaju oštetiti Vaš pisač***

Postotak greške na tonerima iz naše ponude manji je od 1%, što će Vam reći da se na 100 prodanih tonera pojavi svega jedan neispravan zamjenski toner ili tinta.


Naši zamjenski toneri i tinte daju najbolji omjer kvalitete i cijene, te  za Vas predstavljaju dugoročno najpovoljniji izbor!Za sva pitanja i savjete slobodno se možete obratiti našim ljubaznim prodavačima na besplatni info tel. 0800 200 505, mobitel 091 4525 666 ili na mail info@tvoj-toner.comSve marke, slike, nazivi proizvoda i OEM brojevi su oznake i vlasništvo odgovarajućih kompanija i koriste se samo za referencu.


* toner ne smije biti potrošen više od 10%

** varijacije koje su moguće do max 5% + ili -

*** Tvrtka OPTICUS IT d.o.o. (www.tvoj-toner.com) preuzima na sebe bilo kakav rizik ukoliko naš tonere prouzrokuje kvar na Vašem printeru te će isti biti uklonjen.

Za više informacija posjetite: http://www.tvoj-toner.com/

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2450 960 01 2450 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.