OCIJENI

Vinske karte

Objavljeno: 13.9.2017. 16:42

Više nego ikada hrvatska vinska scene i ukupan broj proizvođača i vina danas zaslužuje ozbiljan pristup kreiranju vinske karte. Napose naš turizam kao glavna hrvatska dohodovna grana najbolji je način komunikacije hrvatskih vina i vinara istovremeno sa domaćom i svjetskom tržišnom populacijom.

Iako sa pravom ponosni na današnju produkcije vina u hrvatskoj, ipak moramo biti svjesni dimenzija hrvatske kao vinske zemlje u usporedbi sa velikim svjetskim tržištem. Osobno volim reći da je ukupna hrvatska produkcija vina samo jedan mali vinski butik a hrvatska kao vinska zemlja samo jedna mala draguljarnica ukupne svjetske vinske scene.

Dobra vinska karta stoga je glavni katalog i prozor u svijet koji komunicira naša vina sa krajnjim potrošačima. Razlog je to pri kreiranju vinske karte poštivati pravila struke stoga vodite računa da ista bude vjerodostojan komunikator sa točnim informacija.

Ne prepustite stvar slučaju, ako ste ozbiljan ugostitelj posvetite se izboru vina sa dužnim poštovanjem struke. Sa našim 32. godišnjim iskustvom stojimo vam na raspolaganju za konzultacije u kreiranju vinske karte prikladne vašim stvarnim potrebama.


Sve detaljnije informacije su Vam dostupne na našoj web stranici.

 

OCIJENI