OCIJENI

Snackers smrznuta hrana za kućne ljubimce

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.04.2024. 13:31

Želite li svoje kućne ljubimce hraniti zdravom i ukusnom hranom koja ne sadrži konzervanse i aditive? Snackers smrznuta hrana za kućne ljubimce je idealan izbor za vas.
Naša smrznuta hrana izrađena je od najkvalitetnijih sastojaka, uključujući svježe meso, povrće i voće. Naša formula ne sadrži umjetne boje, okuse ni konzervanse, što znači da vaši kućni ljubimci dobivaju samo najbolje.
Snackers smrznuta hrana dolazi u različitim okusima i veličinama kako bi odgovarala potrebama vašeg ljubimca. Naša hrana je također vrlo praktična za korištenje - jednostavno je smrznite i odmrznite kada vam je potrebna.

Kad se hrana odmrzne, spremna je za konzumaciju i pruža vašem ljubimcu sve hranjive sastojke koje mu je potrebno za zdrav život. Naša hrana pogodna je za sve pasmine i veličine kućnih ljubimaca.

Nudimo i različite vrste poslastica za vaše kućne ljubimce, koje su također izrađene od najkvalitetnijih sastojaka i bez konzervansa. Poslastice su savršene za trening, nagradu ili jednostavno kao međuobrok za vašeg ljubimca.
Za više informacija o našoj smrznutoj hrani i poslasticama, posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte. Naš tim stručnjaka rado će vam pomoći u odabiru hrane koja odgovara vašem ljubimcu. Snackers smrznuta hrana za kućne ljubimce - zdrava i ukusna hrana za vaše najbolje prijatelje.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI