Adresa: Ured i skladište: Puškarićeva 15 (10 250 Lučko)
Telefon:
091 4854 722 091 4854 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.neoma.hr

Radno vrijeme

:
PON-PET: 08-16h
Djelatnosti: Oprema za kozmetičke, frizerske, wellness, manikerske, pedikerske i fitness centre
Ključne riječi: neoma - vosak za depilaciju - rola za krevet - šećerna pasta - umjetne trepavice - jednokratne kapice - patrone - ulje za masažu - traka za depilaciju - salvete - sanitarni papiri - ručnici za pedikuru - kozmetičke maramice - Air laid salvete
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Kozmetčki i wellness program

Tvtka Neoma d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom potrošnog kozmetičkog materijala, artiklima od netkanog tekstila te papirne konfekcije i potrošnog sanitarnog materijala, a orijentirani smo prvenstveno klijentma u kozmetičkim i wellness centrima, medicinskim ustanovama kao što su poliklinike, liječničke ordinacije, domovi zdravlja te ugostiteljskim objektima.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 4854 722 091 4854 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.