OCIJENI
Adresa: Iblerov trg 10/V
10000 Zagreb
Telefon:
01 4550 010 01 4550 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.grubesa-partneri.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Odvjetnik
Ključne riječi: - pravnik - pravnik Zagreb - odvjetnik - odvjetnik Zagreb - advokat - advokat Zagreb - kazneno pravo - spor - mirenje - građansko pravo - trgovačko pravo - pravo društava - arbitraža - stečajno pravo - radno pravo - upravno pravo -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na našu stranicu!

Odvjetničko društvo Grubeša i partneri je osnovano 30. prosinca 2005. godine kao javno trgovačko društvo, a od 04. prosinca 2013. g. djeluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću.

Osnivač društva, većinski vlasnik i osoba ovlaštena za zastupanje je odvjetnica Gordana Grubeša, a osim nje, član i partner u Društvu je i odvjetnik Josip Bažant, koji je ujedno i voditelj pisarnice u Bjelovaru.

Od dana osnivanja do danas Društvo ima sjedište na adresi Iblerov trg 10/V, Zagreb i to u modernom poslovnom objektu u centru grada (Importanne galleria), s time da posluje i putem pisarnice u Bjelovaru, na području nadležnosti Županijskog suda u Bjelovaru, kao i putem pisarnice u Dubrovniku, gdje posluje na atraktivnoj lokaciji u luci Gruž.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4550 010 01 4550 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI