OCIJENI
Adresa: Iblerov trg 10/V
10000 Zagreb
Telefon:
01 4550 010 01 4550 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.grubesa-partneri.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Odvjetnik
Ključne riječi: pravnik - pravnik Zagreb - odvjetnik - odvjetnik Zagreb - advokat - advokat Zagreb - kazneno pravo - spor - mirenje - građansko pravo - trgovačko pravo - pravo društava - arbitraža - stečajno pravo - radno pravo - upravno pravo - podnošenje kaznenih prijava
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na našu stranicu!

Odvjetničko društvo Grubeša i partneri je osnovano 30. prosinca 2005. godine kao javno trgovačko društvo, a od 04. prosinca 2013. g. djeluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću.
Osnivač društva, većinski vlasnik i osoba ovlaštena za zastupanje je odvjetnica Gordana Grubeša, a osim nje, član i partner u Društvu je i odvjetnik Josip Bažant, koji je ujedno i voditelj pisarnice u Bjelovaru.

Centralni ured odvjetničkog društva nalazi u centru Zagreba u Galleria Business Centru te je pozicioniran na etaži mezinina na adresi Iblerov trg 10, do kojeg se dolazi pokretnim stepenicama smještenim u središtu Importane galerije ili liftovima direktno iz garaža poslovnog prostora.

Društvo posluje i putem pisarnice u Bjelovaru, na području nadležnosti Županijskog suda u Bjelovaru, kao i putem pisarnice u Dubrovniku, gdje posluje na atraktivnoj lokaciji u luci Gruž.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI