OCIJENI
Adresa: Veliki Dol 44
10000 Zagreb
Mobitel:
091 7916 168 091 7916 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.instagram.com/playnnclay/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100086747157135

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Kupaonice, Keramika, Sanitarije - prodaja
Ključne riječi: radionice keramike, radionice za djecu, keramika, glina, oblikovanje, aktivnosti za djecu, hobi, istraživanje, umjetnost, edukacija, zabava, opuštanje, igra, rad s djecom, lončarstvo, dječja kreativnost, dječja mašta, poticanje kreativnosti kod djeteta, izrada posuđa od gline, izrada glinenih vaza, izrada apstraktnih skulptura za interijere, izrada svijećnjaka
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Rad s glinom ima jedinstven terapeutski učinak jer umiruje dijete i zadržava njegovu pažnju. Potiče dijete da planira i razmišlja, što pozitivno utječe na samostalnost, snalažljivost i odlučnost.

Opuštena atmosfera na radionicama omogućuje djetetu da se prepusti svojim idejama, druži s drugom djecom i stvara nova prijateljstva. Djeca gotov proizvod nose kući, čime se razvija samopouzdanje kroz kreativan i maštovit projekt u kojem su sudjelovali.

Na radionicama dijete oblikuje željeni predmet, a cijeli pristup djetetu je individualan. Zatim se na idućem susretu boje (engobe) nanose na predmet, koji se kasnije glazira sjajnom ili mat glazurom (po djetetovoj želji). Skupinu čini mali broj polaznika, a radionice su namijenjene djeci u dobi od 6 godina nadalje.

Posjetite našu Fb stranicu ili nas kontaktirajte za više informacija. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI