OCIJENI

Gdje možete unajmiti uredski i poslovni prostor?

Objavljeno: 13.5.2022. 13:55

Kao središte vašeg poslovanja, vaš ured dovoljno govori o vašoj tvrtki. Ulaganje vremena i energije u razvoj vašeg uredskog prostora osigurat će da vaši zaposlenici budu zadovoljni i nadahnuti. S obzirom na to da većinu naših života provodimo radeći, pronalazak kvalitetnog ureda  svakako je vrijedno ulaganje.

Uredski prostor je obično nešto jeftiniji po četvornom metru od usporedivog maloprodajnog prostora jer uredski prostor dolazi s manjim rizikom; najam ureda obično je dulji od maloprodajnog najma, a zakupci će vjerojatnije obnoviti najam.

Kada tražite uredski prostor, jedna od prvih stvari o kojima ćete morati odlučiti je veličina prostora koji ćete morati iznajmiti. Prilikom donošenja ove odluke morat ćete uzeti u obzir stvari kao što su hoćete li primati klijente u uredu i koliko članova osoblja radi za vas.

Čimbenici koji utječu na najam ureda

Različiti čimbenici će utjecati na iznos mjesečne najamnine vašeg ureda svaki mjesec. Ti čimbenici uključuju:

  • Kvaliteta zgrade: starost zgrade, značajke zgrade i uključeni sadržaji utječu na najam.

  • Lokacija: Što je uredski prostor pogodniji, to je skuplji.

  • Veličina: prije nego što se posvetite prostoru koji je prevelik za vaše potrebe, razmislite o tome što vaša tvrtka i njezino osoblje doista zahtijevaju. Međutim, kasnije premještanje ureda može biti vrlo skupo ako shvatite da ste prerasli svoj prostor. Ako razmišljate o proširenju svog poslovanja u budućnosti, možda ćete potražiti uredski prostor s fleksibilnošću koji će se moći prilagoditi rastu vašeg poslovanja u budućnosti.

PP Maksimir export-import d.o.o. na području Zagreba i Sesveta daje mogućnost najma poslovnih prostora, skladišta i otvorenih skladišta za razne djelatnosti.

Lokacije su vrlo pristupačne, blizina autoputa i centra grada.

PP Maksimir vodi računa o svojim zakupcima, opremanju prostora, zaštiti i svemu što je potrebno da bi se oni osjećali ugodno koristeći svoj unajmljeni prostor.

Trenutno PP Maksimir d.o.o. u svojim prostorima ima različite vrste djelatnosti u najmu, od restorana, učilišta, kafića, trgovina, proizvodnje stolarije.

Za svoje unajmljivače imaju sve što je potrebno za pronalazak, početak ili nastavak poslovanja, a to su: sanitarni čvor, sanitarne instalacije, telefonske i računalne instalacije, električne instalacije, parkiralište (za vozni park tvrtke, djelatnike, poslovne klijente ili kupce), veličina prostorija, skladište,  ventilacija, klima, grijanje, pristupačnost i vanjski prostor.

Odaberite savršeno mjesto koje odgovara potrebama vaše tvrtke. Uživajte u pravom radnom okruženju koje će pomoći vašem poslovanju da napreduje. Kontaktirajte PP Maksimir putem maila ili telefonski i osigurajte si već danas prostor prema vašim potrebama.

OCIJENI