OCIJENI
Adresa: Trg Svetog Šimuna 1
10040, Zagreb
Telefon:
01 4696 800 01 4696 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: iznajmljivanje poslovnih prostora - nekretnine - prodaja nekretnina i zemljišta - kupnja zemljišta i nekretnina sesvete - nekretnina markuševec - prodaja zemljišta - uredski prostor - poslovni prostor - najam uredskog prostora - najam prostora za javnog bilježnika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu PP MAKSIMIR export - import.

Davne 1947. godine osnovane su dvije nabavno-prodajne zadruge na području Markuševca i Markuševečke Trnave. Ove dvije zadruge spojene su u jednu pod nazivom Poljoprivredna zadruga Maksimir Zagreb 1956. godine.

U proljeće 1963. godine dolazi do formiranja sadašnje radne organizacije pod nazivom "PRIVREDNO PODUZEĆE MAKSIMIR" Zagreb, a 1993. godine poduzeće je ušlo u pretvorbu te je pretvoreno u dioničko društvo.

Nudimo veliki izbor poslovnih, uredskih prostora na području Grada Zagreba ali i čitave Hrvatske za najam i prodaju.
Iznajmljujemo poslovni prostor prigodan za poslovne urede, rekreaciju ili edukaciju.


Za sve dodatne upite kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4696 800 01 4696 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI