Adresa: VI.Malešnica 5
10000, Zagreb
Mobitel:
099 5759 670 099 5759 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet:8-16h sub:9-13
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Klima, rashladni uređaji
Kupaonice, Keramika, Sanitarije
Ključne riječi: preuređenje kupaonica i kuhinja - adaptacija kupaona - montaža klima - instaliranje - instalacije - kanalizacije - instalacija za vodu i kanalizaciju - instalacije za grijanje - montaža klima uređaja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu INSTALACIJE BOŠNJAK.

Nalazimo se na zapadnom dijelu Zagrebu, a naše usluge su dostupne na području grada i cijele Zagrebačke županije. Dugogodišnjim radom i mnogim poslovnim izazovima stekli samo iskustvo i stručnost te samo se odlučili otvoriti vlastiti instalaterski obrt.

Uz stručne i odgovorne djelatnike u mogućnosti smo vam pružiti vrhunsku kvalitetu i efikasno obavljen posao.
Područje našeg rada obuhvaća obavljanje postavljanje instalacija za vodovodi kanalizaciju te instalacije za plin, grijanje i klimatizaciju.

Pri obavljanju poslova koristimo modernu tehnologiju i mahanizaciju te pratimo novitete na tržištu instalacija.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem navedenog broja telefona.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 5759 670 099 5759 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.