OCIJENI

Jede vam se roštilj? Otkrivamo odličnu pečenjarnicu na Malešnici

Objavljeno: 22.7.2021. 13:59

Ima li što bolje od ljetne večeri uz ukusan roštilj? Vjerujemo da nema! U zapadnom dijelu grada Zagreba, točnije na Malešnici, nalazi se idealno mjesto za sve ljubitelje roštilja – Mrvica 2. Svoje goste već godinama ugodno iznenađuje ukusnom ponudom jela s uvijek prepoznatljivom kvalitetom. U kakvom ćete roštilju uživati u restoranu, ali i što još morate probati, donosimo u nastavku.

Jela s grilla na drveni ugljen

Miris i okus roštilja na drveni ugljen je zaista istančan i poseban. Meso poprimi posebnu aromu koju je teško postići nekim drugim oblicima pečenja. Ako još do sada niste probali najbolji roštilj u gradu, vrijeme je da to napravite čim prije! PS. Mrvica nudi pravu rapsodiju okusa jela s grilla na drveni ugljen, a u grill ponudi pronaći ćete ćevape, šiš-ćevape, svinjske ražnjiće, pileće ražnjiće, vratinu, carsko meso te lepinje.
 

Pohana jela

Tko kaže da ne voli pohano meso – nije ga probao u Mrvici 2! Pohano meso uz pomfrit te malo umaka idealan je obrok kojega vole i mladi i stari. Savjetujemo da obavezno probate sočnu pohanu piletinu s krumpirićima koju restoran nudi u ponudi.

Burgeri

Ako volite još konkretniju hranu, nećete ostati zakinuti za ukusan obrok. Burgeri u ponudi su izrazito ukusni i puni dodataka kao što su npr. sir i špek. Hamburgere i cheeseburgere ćete pronaći po pristupačnim cijenama, a vaša će glad biti instantno utažena.
 

Pljeskavice

Za naručiti pljeskavicu uvijek je pravi trenutak! Mrvica 2 nudi širok izbor ponude pljeskavica, a mi se ne možemo odlučiti koja nam je vrsta finija. U ponudi ćete tako pronaći klasičnu pljeskavicu, pljeskavicu punjenu sirom, pljeskavicu punjenu kajmakom te pljeskavicu punjenu najfinijim špekom i sirom. Dobar tek!

I za kraj – Mrvica 2 nudi uslugu pripreme i dostave hrane! Zato, ako ste veći obožavatelj večere unutar svoja četiri zida, ne brinite - dostava je pred vašim vratima za tren oka! Savjetujemo da ne odugovlačite i odmah probate najbolji grill u gradu!

OCIJENI