Celulit? Riješite ga se u samo 2 tretmana

Stiže ljeto, a Vi razmišljate hoće li svi primjetiti Vaše nezategnute noge i narančinu koru na bedrima kada se skinete u kratke hlačice?! Bez brige, niste jedine, jer te čudne rupice na nogama ili svima dobro poznati celulit problem je svake druge žene danas.  

Celulit je jedna od najčešćih bolesti današnjice kod žena i nažalost ne zaobilazi nas lako. U dijelovima tijela u kojima je cirkulacija najsporija stvaraju se otekline koje na površini kože vidimo u neprivlačnim konturama kao što je već spomenuta narančina kora. Međutim, za nastanak celulita odgovorno je i mnoštvo dodatnih faktora koje treba poznavati i koliko je moguće ne dozvoliti njihovo ispoljavanje.

Kako ne bi dozvolili pojavljivanje tih faktora moramo brinuti o našem tijelu na vrijeme, a najbolji rezultati postižu se anticelulitnim tretmanima. Kozmetički studio Athena brine o svojim klijenticama kombinacijom nekoliko različitih tretmana kojima jamči sigurno i kvalitetno riješavanje problema.

Tretman intenzivne izometričke vježbe jedan je od takvih tretmana koji oblikuje tijelo i jača mišiće. Uvrštava se u tretmane elektrosimulacije , ali razlika između tradicionalnog je da se vrši zagrijavanje svakog mišića pojedinačno te vježbanjem mišića istovremeno imitirajući redovitu fizičku aktivnost. Tretman poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva što ubrzava staničnu obnovu i čisti kožu koja postaje sjajna, zaglađenija i zdravija.  

Radiofrekvencija tijela također je tretman koji Vam se nudi u studiju Athena, koji donosi umirujuće olakšanje, uništava bakterije i ima snažan utjecaj na infekcije. Protok krvi se povećava temeljem djelotvornosti dijatermijskog tretmana. Rezultat toga je izgaranje celulita povećanjem razine kisika u krvi. Na taj način požuruje proces oksidacije u tkivima i uzrokuje izbacivanje otpadnih materijala. Energizira svaku stanicu, uzrokujući izgradnju novih tkiva na uobičajeni način i pomažući u uklanjanju suvišne masnoće i stranih naslaga.

Ako ste sretnica i nemate problema s celulitom, u kozmetičkom studiju Athena možete si priuštiti neki drugi tretman koji će Vas učiniti još sretnijom i opuštenijom. Od tretmana lica kao što je dijamantna mikroabrazija, relaksirajućih masaža do njege noktiju i depilacije.  

Nemojte dopustiti da svakodnevni stres utječe na Vaše tijelo i izgled. Priuštite sebi i svojoj koži najbolje i posjetite kozmetički studio Athena u zgarebačkom naselju Malešnica.