Servisiranje suvremenom tehnologijom

Ako su vaši geodetski instrumenti oštećeni, stari ili mislite da postoji neki problem, onda je vrijeme da ih odnesete na servis. Pomoću servisa utvrdit će se u čemu je problem i kako ga riješiti da bi instrumenti bili ponovo ispravni i spremni za rad. Naime, zahvaljujujući razvoju tehnologije, danas za sve, pa tako i za područje geodezije, postoje napredni i kvalitetni alati koji omogoćuju brži i najbolji popravak.

                           

Naravno slijedeći korak je odabrati odgovarajućeg servisera koji koristi najbolju, najnoviju i najkvalitetniju opremu. Jedni od njih su i poslovnica GeoTeha d.o.o., koja već više od dvadeset godina stječe znanje i iskustvo kroz suradnju te edukaciju sa svim poznatim proizvođača geodetskih instrumenata. Svoje iskustvo su započeli s Cairlom Zeiss Jena-om, jednim od najpoznatijih proizvođača geodetskih instrumenata. Zatim Sokkia te od novijih geo-FENNEL i Nedo.
                                   
GeoTeha d.o.o. primarno  se bavi uvozom i prodajom mjernih instrumenata za geodeziju, građevinarstvo, šumarstvo i geologiju. Također, pružaju kvalitetno i profesionalno servisiranje svih geodetskih instrumenata (nivelira, teodolita, totalnih mjernih stanica) i kompletnog geodetskog pribora (drveni stativi, nivelmanske letve, mjerni kotači...) po izrazito pristupačnim cijenama u najkraćem mogućem vremenu.Servis nivelira uključuje sve proizvođače poput Leica, Sokkia, geo-Fennel, Nedo, Pentax, CST, Berger, Bosch, Carl, Zeiss, Nikon. GeoTeha ne naplaćuje procjenu popravka, stoga ne čekajte već se pobrinite za svoje instrumente i saznajte u čemu je problem. Sve ostale informacije potražite na adresi Milivoja Matošeca 3.