OCIJENI
Adresa: M. Matošeca 3
10 090 Zagreb
Telefon:
01 3730 036 01 3730 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.geoteha.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Geodezija, geotehnika
Strojevi, alati i alatni pribor
Ključne riječi: geoteha, nivelir, teodolit, daljinomjer, laseri
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

NIVELIRI

Posjetite našu novouređenu web stranicu!

Nivelir za manja gradilišta izuzetno povoljne cijene. Najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu. Kvalitetna optika i metalno kučište.

Punjenje nitrogen plinom radi spriječavanja magljenja optike. Ogledalo za ugodnije gledanje kružne libele. Grubi nišan za brže viziranje. Čvrsto metalno kučište kao zaštita od udaraca i padova. Pogodan za stative sa ravnom i sa zaobljenom glavom.

Komplet nivelira sadrži:
Instrument u kutiji sa uputama i viskom, stativ aluminijski, nivelmanska letva u futroli, kružna libela za nivelmansku letvu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3730 036 01 3730 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI