OCIJENI
Adresa: MAKSIMIRSKA CESTA 117
10000 ZAGREB
Mobitel:
098 1636 642 098 1636 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.etsy.com/shop/KreatIvnaStudio
https://www.ivnahraste.com/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Grafički dizajn, grafička priprema
Muzej, galerija, atelje
Slikarski materijali i oprema
Ključne riječi: Kreativni radovi, likovna umjetnost, umjetnička djela, umjetnost, zidne slike, šarene zidne slike, zanimljive zidne slike, autentične zidne slike, apstraktni akvareli, apstraktna digitalna umjetnost, prodaja slika, prodaja zidnih slika, prodaja radova, prodaja umjetničkih djela, filcanje, radionica filcanja, predmeti od vune, vuneni predmeti, slike, slikanje, grafički dizajn, web dizajn, kreativne radionice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Vlasnica obrta KREATIVNA je Ivna Hraste, grafička i web dizajnerica rođena u Zagrebu. Nakon završene V. gimnazije diplomirala je na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, 2002. Grafičkim i web dizajnom bavi se od studentskih dana a više o ponudi dizajnerskih rješenja možete pogledati na linku "Grafički i web dizajn".

Također je sudjelovala u organiziranju i provedbi brojnih likovnih događanja i izložbi, a vodi kreativne radionice mokrog i suhog filcanja pod nazivom „E, a kak se filca?“.

U studiu KREATIVNA nastaju i u ponudi su i apstraktne, razigrane, motivirajuće, šarene zidne slike koje će unijeti radost i pozitivnu energiju u svačije životno i radno okruženje. 

Ako želite autentično umjetničko djelo koje priča priču, kod nas ćete pronaći upravo ono što vam treba. 

"Izražavam se apstraktno te volim prirodu i organsko. Koristim žive boje, a cijela duga moja je paleta.

Slikam akvarelom u kombinaciji s akvarel bojicama i pastelama na papiru, kao i akrilom na platnu te prodajem ispise originala koji su dostupni za trenutno digitalno preuzimanje. Osim slikanja, bavim se digitalnom umjetnošću i dizajnom kalendara i postera sa svojim originalnim grafikama i fotografijama koristeći fotomanipulaciju i fotomontažu.

Svi moji radovi su na prodaju, ali i kreiram po želji. Za kupnju originala i za poslovne upite možete mi se obratiti putem maila ili putem kontakt forme."

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI