Adresa: Horvaćanska 38
10000, Zagreb
Mobitel:
091 5724 688, 095 5180 129 091 5724 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/udrugaMali.i.veliki/
http://mali-i-veliki.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 9 - 20
Djelatnosti: Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Igraonica, internet igraonica
Ključne riječi: igraonica - proslava dječjih rođendana - radionice za najmanje - roditelj odgajatelj - plesne radionice - glazbene radionice - kreativne radionice - čuvanje djece - čuvanje djece po satu - svakodnevni program za djecu - dječji rođendan pinjata - tematski party za djecu - igraonica za dječji rođendan - najam prostora za proslavu dječjeg rođendana - rođendaonica Knežija - igraonica Knežija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo jedna mlada igraonica osnovana s ciljem uključivanja djece koja nisu u odgojnom obrazovnom sustavu te također djece koja dodatno žele provoditi svoje vrijeme kvalitetno, aktivno i kreativno.
Tu smo i za roditelje i za trudnice – organiziramo različite tematske radionice, družaonice i sl.

Organiziranjem, planiranjem i provođenjem različitih aktivnosti, radionica, izradom atrakivnih poticaja te kvalitetne didaktike utječemo na cjelokupni razvoj djeteta.

Osnivači udruge “Mali i veliki” su odgojitelji i psiholog s znanjem dugotrajnim iskustvom u radu s djecom, spremni na cjeloživotno učenje i usavršavanje, komunikativni te dobro uočavaju potrebe djece i roditelja te bi Vam to trebao biti dodatni poticaj da svratite i budete dio naše priče, igre i druženja.

Nalazimo se na Knežiji, ali područje djelovanja nam je šire, ako želite da svratimo u Vaš kvart slobodno nas kontaktirajte i sve ćemo se dogovoriti…


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5724 688, 095 5180 129 091 5724 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.