OCIJENI

Kako prepoznati koji kredit je najbolji za vaše potrebe?

Objavljeno: 2.3.2021. 15:04

Prilikom raznoraznih događaja u životu potrebno je posegnuti za većim novčanim iznosom. Naravno, ponekad se dogodi da je taj iznos kudikamo veći od onoga s kojim raspolažemo. No, situacija nije bezizlazna. Svima je već jasno – vrijeme je za kredit. Ipak, stvar se tu tek počinje komplicirati kada uvidimo da postoji toliko različitih vrsta kredita te je prava znanost odlučiti se koji je u tome trenutku najpogodniji za nas. U nastavku donosimo popis od nekoliko vrsta kredita koje bi vas mogle više zanimati.

Stambeni kredit

Došao je trenutak za kupnju prve nekretnine? Ili pak za traženjem većeg životnog prostora? Možda ste samo u fazi velikih radova na nekretnini u kojoj već živite? Onda ste idealni kandidat za – stambeni kredit!
 

Krediti za umirovljenike

Jeste li znali da postoje različite opcije u kojima možete dobiti umirovljenički kredit za koji postoji mogućnost otplate do 84. godine života? Ako ste i vi već skupili radni staž i uživate u zasluženoj mirovini, vrijeme je da proučite više o kreditima za umirovljenike i još jače uživate u benefitima svojega prijašnjega rada.

Nenamjenski krediti

Postoje različite vrste tzv. nenamjenskih kredita koji se koriste po željama i potrebama samoga korisnika. Velika je prednost takvih kredita što su u pravilu lako dostupni, a raspon toga kredita određen je u skladu s primanjima korisnika.
 

Kredit na ostatak primanja

Ako već u otplati imate jedan kredit koji uredno otplaćujete te imate redovita primanja, moguće je dignuti dodatni kredit. Za dobiti kredit na ostatak primanja dovoljno je, i nužno, da ste financijski sposobni ga otplaćivati.

Brzi kredit

Nenadani troškovi mogu otežati naš život ostatak mjeseca. Ponekad se proslava viška ili neodgodivo putovanje ne uklapaju u naš mjesečni budžet, ali ne možemo ih zaobići. Tada su brzi krediti ono što će vam olakšati cijelu situaciju – u kratkom ćete roku dobiti određeni iznos koji koristite za vlastite potrebe!

Ipak, odlučiti se za kredit nije nimalo lak zadatak, a važno je biti upoznat sa svim obavezama prilikom sklapanja ugovora. Kako vas pravne zavrzlame ne bi oštetile, posavjetujte se sa stručnjacima koji će pronaći najbolje kreditno rješenje za vas! Media posredovanje već dugi niz godina rješava kreditne zahtjeve svojih klijenata te ih savjetuje i vodi kroz cijelu proceduru izbora i isplaćivanja kredita.

Foto: Freepik

OCIJENI