OCIJENI

Niste zadovoljni svojim obrvama? Mikropigmentacija je rješenje za vas!

Objavljeno: 24.8.2020. 10:05

Koliko obrve mogu izmijeniti izgled i crte lica, mogu pokazati usporedbe trendova čupanja obrva u zadnjih 20 godina. Danas nikome nije jasan trend pretjeranog čupanja obrva do tanke crte koji smo svi prošli u ranijim godinama ovog stoljeća. Izgled obrva se mijenja iz sezone u sezonu, no uvijek se smatra važnim dijelom brige o sebi i svom izgledu. Konture obrva pomažu definirati lice, raspoloženje i utječu na cjelokupni dojam.

Ako niste zadovoljni izgledom svojih obrva, mikropigmentacija je rješenje za vas. Mikropigmentacija je jedna od estetskih metoda namijenjena korigiranju, mijenjanju i uljepšavanju određenih nedostataka na obrvama. Radi se o trajnoj kozmetici koja je danas jedna od najtraženijih metoda u svijetu ljepote.

Opis zahvata

Zahvat se provodi tankom iglom koja dolazi u sklopu aparata specijaliziranog za ovu metodu. Mikropenom se ubacuje pigment koji dovodi do prirodnog izgleda obrva. Tanka igla pomaže ostaviti najpreciznije rezultate, a njome se mogu iscrtavati i tanke crte na kapcima kojom dobivate dojam izvlačenja tuša ili iscrtavanje usana kojim povećavate volumen usana.

Boja obrva se odlučuje prema boji prirodnih obrva i boji kose. Prije zahvata je potrebno proći kroz individualni dogovor oko debljine i oblika obrva kako biste bili sigurni da je to točno ono što treba vašem obliku lica. Metoda je provjerena i odobrena prema europskom standardu. Danas je trajno šminkanje razvijeno zahvaljujući suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima, a uz pomoć vrhunske tehnologije je posve bezopasno i bezbolno.

Koliko je očekivano trajanje mikropigmentacije?

Nakon mjesec dana je ponekad potrebno otići na provjeru ili dodatan tretman mikropigmentacije, s obzirom na to da se ne može očekivati da će pigment primiti na svim mjestima jednako dobro. Neposredno nakon zahvata je pigment dosta taman i potrebno je nešto više od tjedan dana da se obrve oljušte i da pigment izađe na površnu. Nakon toga ostaju obrve prirodnog i baršunastog izgleda. Trajanje mikropigmentacije se očekuje od 12 do 18 mjeseci, no to ovisi o tipu kože. Potpuno izblijede nakon 2 godine i preporučuje se da se ponovi tretman.

Ako želite znati više o ovom tretmanu, najbolje je da se obratite veselom i stručnom timu iz Studija Renata koji će vam rado pomoći. Pored tretmana mikropigmentacije obrva, na njihovoj adresi na zagrebačkoj Knežiji, možete pronaći i mnoge druge kozmetičke tretmane.

OCIJENI