OCIJENI

Glamurozan izgled uz volumenske ekstenzije trepavica

Objavljeno: 24.8.2020. 10:32

Život s ekstenzijama je ljepši i jednostavniji. Zašto? Uz minimalno truda spremni ste svaki dan izaći iz doma bez trošenja vremena i sredstava na pretjerano šminkanje i spremanje.

Vrste ekstenzija

Ekstenzije trepavica dijelimo na classic ili individualne ekstenzije i volumenske ili ruske ekstenzije. Volumenske ekstenzije trepavica ili ruski volumen su trepavice koje daju glamur efekt vašim očima. One su guste, prozračne i jako lagane trepavice koje ističu vaše oči kao i cijelo lice. Volumenske ekstenzije se preporučuju klijenticama koje ne žele prirodan izgled, nego žele istaknuti i naglasiti svoje oči.  

Opis tretmana

Volumenske ekstenzije se rade tako da se napravi lepeza od ekstenzija trepavica ovisno o tome koji je željeni efekt. Na jednu prirodnu trepavicu ide od 3 do 9 ekstenzija trepavica. One su puno tanje i lakše trepavice nego klasične ekstenzije trepavica. Debljina volumenskih ekstenzija kreće se od 0.05 mm, 0.06 mm do 0.07 mm, a kod klasičnih ekstenzija debljine su 0.15 mm, 0.20 mm, 0.25 mm. Naravno, postoji i faktor uvijenosti trepavica. Prirodan izgled se postiže C uvijenošću, dok se za dodatno isticanje stavlja D uvijenost.

 
Kako tretirati ekstenzije?

Nakon tretmana nije poželjno izlagati se vodi i suncu barem jedan dan dok niste sigurni da se ljepilo posve osušilo. Također, na ekstenzije se ne stavlja maskara ili uljni preparati koje biste koristili na prirodnim trepavicama. Poželjno je izbjegavati saunu, a preporučuje se prati ih običnom vodom i šamponom. Vrlo je važno svaki dan čistiti i umivati lice, kako biste izbjegli potencijalne upale zbog nečistoća nakupljenih u trepavicama.

Ekstenzije ne uništavaju nužno prirodne trepavice. Sve ovisi o tome koliko često obnavljate ekstenzije i kako tretirate svoje prirodne trepavice. Koristi se certificirano ljepilo zbog čega trepavice ne traju duže od dva mjeseca. Duže trajanje trepavica bi značilo da se koristi ljepilo koje je štetno za vaše oči i zdravlje.
 
 
Također, kako biste očuvali zdravlje, a ujedno imali i besprijekorne trepavice, važno je da posao postavljanja ekstenzija odrađuje stručna osoba koja je prošla kroz kvalitetnu edukaciju. Studio Renata na Knežiji u Zagrebu studio je poznat po iznimnim ekstenzijama trepavica, kao i drugim kozmetičkim tretmanima ljepote i njege. Na njihovoj adresi pronaći ćete stručan tim spreman odgovoriti na sva vaša pitanja i zahtjeve, a s rezultatima ćete biti i više nego zadovoljni.

OCIJENI