Grafičko oblikovanje uz kompletnu uslugu digitalnog printa

Objavljeno: 19.4.2019. 9:18

Glavni faktor u stvaranju prvog dojma svake tvrtke, obrta ili nekih drugih slobodnih zanimanja često je vizualni identitet. Kvalitetno izrađen logotip, ujednačen stil u svim sredstvima komunikacije i tiskanim materijalima dodat će vrijednost brendu ili firmi koja će sigurno dovesti do uspješnijeg poslovanja.

Vizualni identitet obuhvaća sva vizualna obilježja tvrtke koja se dugoročno koriste. Predstaviti se potencijalnim kupcima i pridobiti njihovu pažnju u današnje vrijeme nije lako. Zatrpani smo velikom količinom informacija a dobar i zanimljiv vizualni identitet svakako se duže i lakše pamti. Logotip ili zaštitni znak je prvi element koji se zapaža na ambalaži ili vizitkama koje dijelite na sastancima s toga je važno da bude kvalitetan, pamtljiv i da jasno prenosi informaciju.

Dizajn memoranduma, letaka, brošura, akreditacija i ostalih tiskanih materijala također bi trebao pratiti zaštitni znak. Sa time se osim dojma ozbiljnosti, povećava i prepoznatljivost brenda i građenje imidža kod potrošača i kupaca.

CIBO COPY već 40 godina uz napredne strojeve i tehnologiju svojim klijentima pruža uslugu printa i tiska, fotokopiranja, skeniranja te dorade i uveza ali i uslugu grafičkog oblikovanja! Za klijente stvaramo kreativne ideje i oblikujemo dizajn za sve materijale koji su im potrebni za što bolje predstavljanje njihovog poslovanja.

Pružamo kompletnu uslugu za sve koji razumiju važnost vizualnog identiteta u građenju ugleda tvrtke. Kompletna usluga obuhvaća izradu identiteta te digitalni print svega što je klijentu potrebno – memorandum, pismo, posjetnice, brošure, letci te svi ostali materijali.

Posjetite nas u poslovnici na adresi Horvaćanska 9 te osigurajte kvalitetan prvi korak u poslovnom svijetu ili dobar uhodani posao predstavite u još boljem izdanju!