Adresa: Horvaćanska 9
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3690 878 01 3690 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.cibo.hr
http://www.facebook.com/CiboCopy

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-15
Djelatnosti: Fotokopiranje, printanje, prijepis
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: fotokopiranje, printanje, digitalni tisak, posjetnice, plotanje, plastificiranje, kaširanje, uvez, deklaracije, naljepnice za zidove, tisak na majice, grafička priprema
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Cibo Copy obrt osnovan je 1.5.1978. U tom vremenu razvili smo veliko iskustvo, kvalitetu, brzinu i kapacitet, kako bi vaše zahtjeve izvršili prema vašim očekivanjima - kvalitetno i brzo.

Koristeći napredne strojeve i digitalnu tehnologiju te uz 300 m2 poslovnog prostora i mnoštvo ljubaznih službenika koji će uvijek izaći u susret Vašim zahtjevima za kopiranje, fotokopiranje A-0, plotanje, printanje, skaniranje, štampanje, uvezivanje, plastificiranje i ostale zahtjeve ovdje ne navedene, Vaši će poslovi biti dovršeni u najkraćem mogućem roku.

Cibo Copy ima vlastito parkiralište, a dok čekate svoje kopije, vrijeme možete provesti u našem novouređenom prostoru za kavu i novine.

Više o nama, našim uslugama potražite na našem webu i Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3690 878 01 3690 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.