Knjigovođa-Vaša osoba od povjerenja

Danas je knjigovodstvo izrazito važno za svakog poduzetnika jer je knjigovođa na neki način vaša osoba od povjerenja, koja će kvalitetno, pouzdano te na najbolji način voditi vaše knjige. Jedni od njih su i tvrtka DIL – Promet Zagreb d.o.o., čiji će vam stručni tim sa svojim znanjem i iskustvom pomoći da savladate mnogobrojne prepreke u poslovanju koje su vezane uz zakonsku regulativu, porezne propise i slično.

Stoga, ako osnivate novo poduzeće, obrt, udrugu ili želite promijeniti knjigovodstveni servis obratite se tvrtci DIL - Promet Zagreb d.o.o, koja će se pobrinuti za vaše poslovne obveze prema državnim institucijama poput porezne uprave i Fine te ono najvažnije ponudit će vam svoju kompletnu i kvalitetnu knjigovodstvenu uslugu.
                                   
Dokaz njihove kvalitete je i činjenica da su pretplaćeni na razne stručne časopise poput RRIF i RiPuP, internet izdanja te savjetnike PU kako bi bili ukorak s važećim propisima i zakonima. Tvrtka DIL – Promet Zagreb d.o.o. vodi poslovne knjige i evidencije za:
 
  • Mala i srednja poduzeća. 
  • Obrtnike.
  • Udruge.
  • Slobodna zanimanja.

Osim knjigovodstvenog servisa, tvrtka nudi i djelatnost pranja te peglanja veša. Stoga ako puno radite i nemate vremena za pranje i glačanje rublja, prepustite tu brigu tvrtci DIL – Promet Zagreb d.o.o., koja će vam dostaviti opranu i čistu odjeću na vrata.

Ako pokrećete svoj posao i trebate osobu od povjerenja, uputite se na adresu 4.Proveni put 7 jer DIL – Promet Zagreb d.o.o. pomoći će vam da vaše poslovanje bude u skladu sa svim zakonima i propisima. Također sve informacije potražite na brojevima 01 6571 048 i 091 6571 048.