OCIJENI

Proizvodi za jačanje kose

Objavljeno: 3.6.2022. 12:44

Kosa može biti slaba zbog genetike, lijekova, prehrane, stresa, raznih bolesti i mnogih čimbenika s kojima se svakodnevno susrećemo. Kako bi se svaka slaba i ispucala kosa dubinski obnovila i ojačala, potrebni su odgovarajući proizvodi. Brendovi poput Revlon Professionala, Evelen Australia,  i Kevin Murphyja olakšali su nam izazov jačanja kose proizvodnjom savršenih proizvoda namijenjenih upravo jačanju i sprečavanju lomljenja i slabosti kose.

Revlon Professional

Danas klijenti postavljaju sve veće zahtjeve pred  frizerske salone i vašu stručnost zahvaljujući svom ogromnom znanju o modi i vlastitim potrebama kose. Sada vas posjećuju ne samo znajući što žele, već i očekujući da će vaš salon biti kreativna oaza u kojoj se mogu odvojiti od užurbanih dana dok se bave vlastitim izgledom. Brend Revlon Professional predlaže novi način razumijevanja kose koji stvarno čini razliku uz naglasak na dubinsko jačanje kose. Za jačanje kose nude mnoge proizvode iz linija Orofluido i Restart recovery.

Evelen Australia

ELEVEN Australia najšareniji je među svim brendovima! U suradnji sa slavnim australskim frizerom i fotografom, ovaj brend zaista utjelovljuje australski način života. U ponudi se nalaze genijalni proizvodi koji će vam sigurno zapeti za oko i poželjet ćete ih imati za svoju kućnu uporabu, a mi smatramo da morate probati Eleven Repair Trio w Lotion Hand&Body. Ovaj je paket savršen za oporavak potpuno oštećene kose. Proizvodi sadrže toplinsku zaštitu i pružaju kosi sve što je potrebno kako bi ojačala i spriječila pucanje i lomljenje. 

Kevin Murphy

U mnoštvu odličnih proizvoda ovog brenda, jedan se istaknuo, a to je Repair me rinse regenerator. Uz njega ćete iscijeliti, obnoviti i vratite život suhoj, oštećenoj, kuštravoj, prekomjerno obrađenoj kosi. Dubinski hrani i jača kosu te pomaže u obnovi i oporavku vlasi. Ovaj je regenerator prepun moćnih „mekih“ proteina i enzima koji nježno podmazuje te istovremeno obnavlja i štiti kosu od budućih oštećenja. Ovaj je brend na tržištu od 2003. godine, a poznat je po svojim eco-friendly proizvodima u predivnim pastelnim pakiranjima. 

Proizvode ovih odličnih brendova možete pronaći na web stranici i u salonu Fabula de forma. Upravo korištenjem proizvoda ovih brendova uvidjeli su njihovu kvalitetu za vašu kosu, stoga posjetite njihovu web stranicu i pronađite proizvod namijenjen za svaki tip kose!


OCIJENI