Adresa: Radnička 32
10000 Zagreb
Telefon:
01 2325 234 01 2325 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.euromarine.com.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16 sub: po dogovoru
Djelatnosti: Nautička oprema, prodaja i servis
Charter, Najam brodova
Ključne riječi: nautika - nautička oprema - prodaja - najam - servis
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Euromarine d.o.o., Zagreb, Radnička cesta 32, je generalni zastupnik francuskog brodograditelja Jeanneau, www.jeanneau.fr, dio Groupe Beneteau, najveće europske grupacije u nautičkoj brodogradnji u čijoj se ponudi mogu pronaći jedrilice i motorna plovila duljine od 5m do 20m i to u sportskim, sportsko-obiteljskim i luksuznim verzijama.

Od osnutka 1993. godine do danas, tvrtka Euromarine d.o.o. izrasla je iz dobre poduzetničke ideje u najbolju srednju tvrtku na području Republike Hrvatske prema istraživanju časopisa “Forbes” za 2009. godinu.

Djelujući kao generalni zastupnik francuske marke plovila Jeanneau, u zadnjih je 24 godine (od 1993. do 2017.) tvrtka Euromarine d.o.o. prodala, opremila i isporučila preko 1000 Jeanneau plovila. Uz glavni ured u Zagrebu, Euromarine d.o.o. ima poslovnice i servisne centre u Puli, Splitu i Dubrovniku, gdje ukupno zapošljava 42 visokokvalificirana  djelatnika među kojima su diplomirani inženjeri brodogradnje i nautike, diplomirani ekonomisti i pravnici, brodski mehaničari, električari i vrhunski turistički djelatnici na čelu s osnivačem tvrtke, g. Knego Mariom, kapetanom duge plovidbe s vrlo bogatim pomorskim iskustvom.

Uz višegodišnju tradiciju i izuzetno stručno i visokomotivirano osoblje, Euromarine uspjeh zahvaljuje i inovativnom pristupu poslovanju. Uz kontinuirana ulaganja u obrazovanje i usavršavanje osoblja, veliku prednost poslovanju daje i rasprostranjenost poslovnica tvrtke duž cijele obale Jadranskog mora. S ponosom se može reći da je Euromarine osnivač prve charter flote na području bivše države.

Osnovna djelatnost tvrtke Euromarine uključuje promociju i prodaju visokokvalitetnih plovila francuskog proizvođača Jeanneau, a tvrtka nudi i usluge opremanja, servisa, transporta i održavanja plovila, kao i posredovanja u prodaji rabljenih plovila.  U ponudi novih plovila nalaze se Jeanneau jedrilice serije Sun, Sun Odyssey i Sun Fast, motorna plovila serije Cap Camarat, Leader, Runabout i Merry Fisher, te luksuzne jahte marke Prestige. preko 900 Jeanneau plovila.
Bez obzira radi li se o kupnji novih ili rabljenih plovila, njihovom transportu, ugradnji razne dodatne opreme (GPS, bow-thruster, grijanja, klimatizacijski uređaji, tikovina i sl.), o redovitim servisima ili popravcima, Euromarine stoji na raspolaganju svojim klijentima i efikasno odgovara na sve zahtjeve. Uz poslove prodaje i promocije marke Jeanneau, Euromarine pruža istovremeno i usluge smještaja na plovilima odnosno chartera u jednoj od najvećih charter flota na cijelome Jadranu.

Poslovni entuzijazam i zadovoljstvo klijenata primarno nam je usmjerenje u poslovanju što potvrđuju i brojne nagrade koje smo dobili tijekom godina. Posebno ističemo nagradu online magazina "nauCAT" koji je izabrao jedrilicu Sun Odyssey 30i i motornu jahtu Prestige 50s za "Hrvatski brod 2009. godine" u konkurenciji 62 druga modela ostalih stranih i domaćih proizvođača.v prema moru vodi nas i izvan granica RH, te Euromarine poslovanje širi na tržišta u regiji.

Tvrtka Euromarine je u svom 16-godišnjem poslovanju, zahvaljujući pristupačnim cijenama, kvalitetnim plovilima i pouzdanoj usluzi, proširila svoju djelatnost na 4 charter baze na Jadranskoj obali. U njima je smještena flota od 100tinjak plovila.

U Puli, Splitu i Dubrovniku, nalazi se mlada flota JEANNEAU plovila u klasi 26-54 stope koje održava naše stručno i visoko kvalificirano osoblje.

Svake godine proširujemo i obnavljamo svoju flotu novim modelima i novim plovilima kako bi bili u mogućnosti zadovoljiti rastuće potrebe nautičkog turizma.
Nudimo Vam i mogućnost one-way chartera, odnosno najma u kojem brod preuzmete u jednoj bazi, a vratite u drugoj. Time imate zagarantiranu maksimalnu iskoristivost vremena provedenog na brodu te mogućnost obilaska većeg broja otoka, marina, uvala...
Također na Vaš zahtjev organiziramo i transfere mini-busom, pronalazimo i organiziramo brodsku posadu (skippera i hostese), nabavu namirnica…
Za Vaše djelatnike, suradnike i poslovne partnere organiziramo team-building druženja.
Fenomen nastao prije nekoliko godina radi unaprjeđenja komunikacije i poslovnog obrazovanja unutar tvrtke, danas je jako raširen i često primijenjen od strane mnogih poslodavaca.
Družite se u dinamičnom morskom okruženju sa svojim kolegama i poslovnim partnerima, oslobodite se stresa  i jednostavno se zabavite!

Naše poslovnice na jadranskoj obali smještene su u Aci marinama. Za svaku smo Vam bazu pripremili i planirane itinerare, s najzanimljivijim odredištima za posjetiti, tako da se u slučaju nedoumice lakše odlučite kojim putem krenuti. Za svaki daljnji prijedlog ili informaciju naše Vam je osoblje na raspolaganju.

Sva naša plovila opremljena su pripadajućom sigurnosnom, navigacijskom i ostalom opremom koja će zadovoljiti standarde svakog klijenta, te omogućiti ugodan i kvalitetan odmor.
U našim poslovnicama  na raspolaganju Vam je  stručno i visoko kvalificirano osoblje koje će Vam u bilo kojem trenutku pomoći.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2325 234 01 2325 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.