OCIJENI
Adresa: Rogićeva 23
10000 Zagreb
Mobitel:
098 860 545 098 860 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.across-prijevodi.hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Prevođenje
Sudski tumač
Ključne riječi: prevođenje, prevoditelj, translator, interpreter, sudski tumač za engleski, sudski tumač za njemački, sudski tumač za talijanski, prijevod s talijanskog jezika, prijevod na talijanski jezik, prijevod na njemački jezik, prijevod s njemačkog jezika, prijevod na engleski jezik, prijevod s engleskog jezika, prevođenje engleski jezik, prevođenje talijanski jezik, prevođenje njemački jezik
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ACROSS prijevodi!


Ja sam Vedrana Vukelić, ovlašten sudski tumač za engleski, njemački i talijanski jezik, imenovana od strane Županijskog suda u Zagrebu, odnosno Županijskog suda u Velikoj Gorici.

Iskustvo koje imam:

  • u konsekutivnom i simultanom prevođenju imam s talijanskog na hrvatski i s hrvatskog na talijanski jezik na raznim konferencijama i simpozijima (npr. za tvrtku “Remington”, Rio Mare Italia), kao i za engleski i njemački jezik.
  • desetogodišnje iskustvo u avioindustriji, te iskustvo kao voditelj direktne prodaje (direct client manager) u charter operateru Navigare-Yachting uvelike mi je pomoglo u sadašnjem radu, te sam nastavila ploviti tim vodama – charter industrija, nautika, turizam – prevodeći za mnoge renomirane charter kompanije.

Kad tražite ‘hitan prijevod’ nekog Vašeg dokumenta koji je trebao biti gotov ‘još jučer’, to govori više o Vama i Vašim organizacijskim vještinama.
Cijenim Vaše vrijeme te ću za Vas prevesti sve u dogovorenom vremenu, brzo i kvalitetno.Obratite mi se s povjerenjem.
Opustite se i prepustite Vaš zahtjev stručnjacima.
  ACROSS prijevodi SPAJAJU!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
26.02.2021. 17:12 | KORISNIK: wizardroni99

Profesionalno , brzo , za svaku pohvalu i preporuku

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI