Adresa: VRISNIČKA 16
10000 ZAGREB
Telefon:
01 3831 125 01 3831 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.koo.com.hr
http://www.facebook.com/koo.hairculture

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20
sub: 8-15
Djelatnosti: Frizer, frizerski salon
Parfumerija, drogerija, eterično ulje
Promotivni proizvodi
Ključne riječi: muško šišanje - žensko šišanje - fen frizura - bojanje kose inoa bojom - ombre - pramenovi - svečane frizure - STEAMPOD pegla - prodaja L`OREAL proizvoda - prodaja TANGLE TEEZER četki
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama


Dragi moji klijenti!

Dobro došli na stranice  Frizerskog salona "koo".
Frizerski salon "koo"
temelji svoje poslovanje na radu manjeg, vrlo iskusnog tima, što garantira maksimalnu posvećenost i predanost svakom klijentu i svakoj obavljenoj usluzi.

U sve to ulažemo iskustva stečena dugogodišnjim radom, sudjelovanjem na međunarodnim i domaćim natjecanjima, te sudjelovanjem na revijama mode i ljepote.

http://www.koo.com.hrPročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3831 125 01 3831 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.