Adresa: B.Vukasa 5
10 000 Zagreb
Telefon:
01 3638 787 01 3638 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ordinacija-kunstekkucanda.net

Radno vrijeme

:
Pon-sri- pet: 14-19h Uto-čet: 9-14h i po dogovoru
Djelatnosti: Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Homeopatija
Akupunktura, akupresura, kiropraktika
Ključne riječi: akupunktura - mršavljenje - homeopatija - vitamini i minerali - zdravlje - homeopunktura - laseropunktura - elektroakupunktura - izopatija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O meni

Dr. Tatjana Kunštek - Kučanda

Rođena sam 1963. godine u Zagrebu, gdje sam završila srednju farmaceutsku školu i Medicinski fakultet, te postdiplomski studij iz zaštite majke i djeteta.

Nakon iskustva stečenog radom u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i Stanici za hitnu medicinsku pomoć, te kod privatnog liječnika, 1994. godine otvaram vlastitu ordinaciju.

Radi usavršavanja na području nutritivne (ortomolekularne ) medicine uspostavljam suradnju s Biolab Medical Unit-London.

Završila sam tečaj za voditelja škole disanja i tečaj bihejvioralne psihoterapije.

Od 1991. bavim se akupunkturom, završavam tečaj i nekoliko mjeseci radim s kolegicom sa Sveučilišne bolnice u Pekingu.

Završila sam i američki dopisni tečaj homeopatije, Londonski koledž klasične homeopatije i niz međunarodnih seminara i tečajeva s tog područja.

U svojoj ordinaciji primjenjujem integrativnu medicinu, koja objedinjuje suvremene dijagnostičke mogućnosti i prirodne metode liječenja s holističkim pristupom.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3638 787 01 3638 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.