OCIJENI

Prijevoz tereta šleperom

Objavljeno: 6.10.2022. 1:12

Trebate li prijevoz većeg i težeg tereta, potreban vam je šleper, a ovisno o teretu prevest će ga otvoreni ili zatvoreni šleper.


Razlika između otvorenog i zatvorenog šlepera je u tome što zatvoreni šleper, odnosno kamion, ima zatvoreni „sanduk” za prijevoz. No, srećom za vas, na vama nije da razmišljate koji kamion bi trebao prevesti vaš teret, već samo kontaktirajte tvrtku koja se bavi takvom vrstom prijevoza.


Primjerice, Zagrebački Mamut ima kamione koji mogu prevesti čak i vangabaritni teret do 60t, dužine do 35 m, ali i manji teret do 4t.


No to nije sve. Uz prijevoz tereta potrebnim teretnim vozilom, Zagrebački Mamut vam može ishoditi i dozvole i pratnju specijalnih tereta za tuzemni i međunarodni prijevoz. Ukratko, mogu organizirati cijeli transport za vas sigurno i s opravdanim povjerenjem.


Pitate se što je s transportom koji nije cestovni? Ni u tom slučaju ne trebate brinuti jer Zagrebački Mamut organizira prijevoz i za vodeni, zračni, željeznički i cestovni promet, kao i u kombiniranim situacijama.


Znate li da je Zagrebački Mamut prevezao i namještao velike firme kao što su Preplam, Pliva ili Zagrebačka pivovara? U tome su pomogli i drugim tvrtkama, poput Pluto, TKZ, Žito proizvod Tvornica turbina Karlovac, Tvornica papira Violeta, Dunapack, Wetropack, Emerson i dr.


Sada znate kome se javiti za prijevoz tereta kamionom šleperom, jer Zagrebački Mamut može transportirati sve bez muke, od igle do aviona.


OCIJENI