Adresa: Zagrebačka cesta 194
10000 Zagreb
Telefon:
01 3861 174 01 3861 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.lunasan.hr
Djelatnosti: Madraci - proizvodnja, trgovina
Ključne riječi: madraci - kreveti - podnice - tapecirani kreveti - kreveti s ladicama i sanducima - nadmadraci - uzglavlja ladice - kreveti po mjerjeri
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Potreban Vam je madrac, krevet, podnica ili jastuci i posteljina?

Opremite svoj stambeni prostor, svoje apartmane, dom za umirovljenike, učenički dom, vrtić, kamp... proizvodima hrvatske proizvodnje vrhunske kvalitete!

Lunasan u rekordnom roku proizvodi, dostavlja i montira sve što možete zamisliti vezano uz pojmove KREVET-MADRAC 

MADRACI
Danas kvalitetu madraca više nitko ne zanemaruje. To je izvrsno. Zato izaberite madrac prema potrebama i uvjetima u kojima će on biti korišten. Npr. madraci se u apartmanima često mijenjaju a na njima turisti ne spavaju dugo – dok ćemo za sebe tražiti najkvalitetnije ali ipak razumno odnosno optimalno rješenje. Takav izbor ponekad zna biti težak. Ali zato su Vam na raspolaganju naši ljubazni djelatnici koji će Vas sigurno dovesti na pravi put optimalnog izbora. Zajedno s njima izbjegnite nepotrebno/preskupo, i platite samo one osobine koje će Vam i koristiti.

PODNICE
Podnice su vrlo važan dio krevetnog sustava kojima često ne dajemo dovoljno pozornosti i zanemarujemo njihovu važnost pa madrac samo stavimo na “već neku podlogu” … Podnice nikako nemojte zanemariti jer one, osim što osiguravaju punu funkcionalnost madraca (udobnost) – drastično produljuju i sam radni vijek madraca. To za Vas znači trajnu i dvostruku dobit za svaku uloženu kunu ili €uro u kvalitetnu podnicu.

KREVETI
Pod ovim pojmom mislimo na krevet kao konstrukcijski modul, odnosno element koji podržava podnicu, madrac i na kraju ali i najvažnije – našu masu (težinu). Zato je vrlo bitno da je konstrukcija kreveta dovoljno čvrsta.  Estetika je ovdje također bitan faktor, no ona je u očima promatrača, pa taj izbor nikada nećemo komentirati. Jednostavno izaberite boju i oblik koji Vam se sviđa i koji odgovara Vašem interijeru.

Posjetite naše poslovnice i na sljedećim adresama:
ADRESA:
Lunasan d.o.o.
Slavka Batušića 1
10000 Zagreb

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 09:00 – 20:00
Subota: 09:00 – 14:00

Tel./faks: (01) 38-61-174
Mob: 091/ 30-60-360
e-mail: info@lunasan.hr

ADRESA:
Lunasan d.o.o.
Bjelovarska 48b
10360 Sesvete

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 09:00 – 20:00
Subota: 09:00 – 14:00

Telefon: (01) 38-61-183
Mobitel: 099/ 70-60-360
e-mail: info3@lunasan.hr


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3861 174 01 3861 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.