OCIJENI
Adresa: Rafaela Levakovića 12 a
10373 Ivanja Reka
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2024 352 01 2024 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.signumx.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
sub: 8-14
Djelatnosti: Reklame
Rasvjeta, Žarulje, Svjetiljke, Svjetleći znakovi i reklame
Interijer, eksterijer
Ključne riječi: svjetleće reklame LED, neonske reklame, 3D blok slova, totem stupovi, LED display, natpisne ploče, digitalni tisak, oslikavanje vozila, scenografija, reklame za farmaciju, UV direktni tisak, canvas platna
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

SIGNUM X reklame & print

SIGNUM X = ODGOVORNOST - KVALITETA - ROK

Tvrtka SIGNUM X ima tradiciju obiteljskog obrtništva od 1981 godine, a kao kvalitetan i pouzdan partner prepoznata je od strane mnogih hrvatskih tvrtki.

Od idejnog projekta do realizacije proizvoda svaku fazu izrade vizualnog identiteta prate mladi kvalificirani ljudi sa iskustvom.

Tvrtka je opremljena najmodernijim cnc strojevima, strojevima za digitalni tisak te je kao takva u mogućnosti odgovoriti na svaki zahtjev kupca.

CNC izrezivanja i graviranje materijala zahvaljujući svojoj veličini 2,05x6,05m  i iznimnoj preciznosti dopušta nam izradu svih oblika vizuala i obradu svih vrsta materijala kao npr. inoxa, aluminija, mesinga, plexiglassa, drva, stiropora, mediapana, iverice itd.

Lasersko izrezivanje i graviranje pruža veliki izbor personaliziranih artikala kao što su vizualane kreacije od plexiglassa za scenografiju te namještaja za kuću i ured, privjesaka za apartmane, hotele, natpisne pločice, reklamne stalke i ostalu plexi galanteriju.

Sustav CNC rezanja stiropora u XXL formatu pruža beskonačne mogućnosti izrade nepravilnih oblika, a u kombinaciji CNC graviranjem izradu najsloženijih 3D objekta i njihovih kalupa za izradu.

Digitalni tisak na bazi eco solventnih i UV boja te formati produciranja na pločaste materijale u formatu 250x305Cm i debljine do 5 cm, te tiskom na
sve vrste materijala karton, plastka, drvo, staklo, aluminij, dibond itd ...pruža velike mogućnosti u realiziranju najzahtjevnijih zadataka u procesu proizvodnje.

SIGNUM X je zastupnik za T3 AIRFRAME vrhunske expo sustave za sajamske i ostale prezentacijske, te marketinške djelatnosti.
T3 AIRFRAME sustavi su sustavi koji se odlikuju specifičnošću u čijoj montaži nije potreban nikakav alat, te su stoga jedni od vodećih na europskom tržištu.

Obzirom na samostalno posjedovanje digitalnih strojeva za produkciju tiska na eko sloventnoj i uv tehnologiji u mogućnosti smo izrade svih potrebnih vizuala za njih,  ugradnje rasvijetnih tijela u svrhu bolje prezentacije Vašeg proizvoda, i montaže istih na području cijele Europe.
U mogućnosti smo otisnuti najmodernijom UV tehnologijom na sve vrste materijal do debljine 50mm, te također klasičnim sloventnim tiskom.

Za detaljnije informacije posjetite našu web stranicu.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2024 352 01 2024 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI