OCIJENI
Adresa: Posavska 56, Rugvica
10370 Dugo Selo
Mobitel:
091 3007 989 091 3007 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Od ponedjeljka do petka: 7-15
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: zdravstvena njega - fizikalna terapija u kući - kupanje - previjanje - terapija protiv bolova - medicinska masaža - terapija za starije - fizikalna terapija - terapija nakon moždanog udara
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu ustanove za zdravstvenu njegu u kući Nensi!

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Nensi
, sa sjedištem u Rugvici, pored Dugog sela,započela je s radom 2002. godine i od tada provodimo zdravstvenu njegu i rehabilitaciju u kući pacijenta.

Poznato je da se najbolji rezultati nakon moždanih udara postižu upravo ranim  provođenjem fizikalne terapije, u smislu uspostavljanja cirkulacije,sprječavanja kontraktura i komplikacija dugotrajnog ležanja, razgibavanja i ciljanih vježbi za određeni segment, vježbe ravnoteže, učenje hodanja i svih ostalih aktivnosti koje su sada otežane.

Provodimo rehabilitacijske vježbe nakon operacije kuka, moždanog udara ili posljedica nezgoda, radeći na tome da se pacijent što je prije moguće vrati u normalan život.

Zdravstvenu njegu u kući provodimo po nalogu obiteljskog liječnika za provođenje zdravstvene njege bolesnika ovisno o potrebnim postupcima, a fizikalnu terapiju u kući po prijedlogu liječnika specijaliste, ortopeda,neurologa, fizijatra, te po odobrenju liječničkog povjerenstva..
Njegu provode dvije prvostupnice sestrinstva i tri medicinske sestre SSS, a fizikalnu terapiju u kući prvostupnica fizioterapije i dva fizioterapeuta SSS od kojih jedan radi na području općine Čazma.

Određeni broj postupaka moguće je ostvariti preko HZZO-a, ali s obzirom na mjesečni limit usluga možete postupke ugovoriti kao privatnu uslugu.
Preko HZZO-a isključivo radimo samo Dugo selo sa pripadajućim općinama Rugvica i Brckovljani za koje je ugovoreno,a ostale terene samo privatnom naplatom.


Kontakt osoba za narudžbe je ravnateljica Ustanove Nena Čović, broj mob. 091-3007989Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 3007 989 091 3007 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI