Adresa: Kozjačka 17
10090, Zagreb
Mobitel:
095 5366 179 095 5366 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://https://www.wal.hr
http://https://www.wal.hr/podno-grijanje
http://https://www.wal.hr/termostati
http://https://www.wal.hr/izolacija
http://https://www.vodoinstalater.hr

Radno vrijeme

:
pon - pet: 08 - 16 h i po dogovoru
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Web shop, internet prodaja
Elektromaterijal, Elektromehanika
Ključne riječi: podno grijanje_električno podno grijanje_vodointalater_hitne intervencije_odštopavanje odvoda_rasvjeta_pametni termostat
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA / Tko smo mi ?

Warmth application lab je tvrtka osnovana 2013 godine u svrhu proizvodnje i prodaje posebnog patenta električnih podnih grijanja WAL UHS za koje smo dobili podršku od Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije(HAMAG BICRO) te smo trenutno u pregovorima sa investitorima za prelazak na Švedsko, EU tržište i Kinu.  

No kako je plasiranje novog proizvoda u 
svijetu je teško bez velikog kapitala, a skoro nemoguće u maloj zemlji poput Hrvatske, smo svoje znanje, iskustvo i volju usmjerili i u prodaju / instalaciju najkvalitetnijih sustava grijanja dostupnih na tržištu i time postali vodeća tvrtka kojoj se obraćaju brojni klijenti zainteresirani za kvalitetu.

Svojim trudom, kvalitetom rada, i pouzdanošću smo privukli proizvođače te smo trenutno distributeri najprodavanijih sustava podnih grijanja u svijetu (Engleske tvrtke Warmup), te raznih drugih sustava grijanja preko pametnih termostata, pa sve do rasvjete.
Kako smo imali potrebu za vodoinstalaterom zbog vodenih sustava grijanja, imamo i ekipu sa preko 10 godina iskustva u Hitnim intervencijama, instalaciji odvoda i dovoda vode. Ukratko, ako imate potrebu za grijanjem, a ne znate koji bi sustav/energent izabrali nazovite i mi ćemo napraviti najbolji sustav za Vas.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 5366 179 095 5366 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.