Adresa: Gajnice 13
10090 Zagreb-Susedgrad
Telefon:
01 3452 101 01 3452 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.euro-alat.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Veleprodaja
Strojevi, alati i alatni pribor
Metalna galanterija, željeznarija
Ključne riječi: rezni alati za obradu metala - kenna metal - guhring - alati za rezanje metala
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Povijest

Tvrtka Euro-alat utemeljena je 1993. godine u Zagrebu. Kao trgovačko društvo posluje niz godina snabdijevajući metaloprerađivačku industriju reznim alatima za obradu metala.
Tokom svog postojanja, tvrtka je razvila partnerske odnose sa renomiranim svjetskim proizvodačima reznog alata kao što su: GUHRING, KENNAMETAL, WIDIA.
Prema mnogim pokazateljima uspješnosti poslovanja, tvrtka Euro – alat se svrstava kao jedna od najuspješnijih društava u trgovini reznim alatima na području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.


Profil tvrtke

Tvrtka Euro – alat je trgovačko društvo osnovano kao d.o.o..
Osnovna djelatnost društva je trgovina na veliko, zastupanje stranih tvrtki te uvoz i izvoz. Osim trgovačke djelatnosti tvrtka posluje kao konzultantska kuća u smislu davanja tehničke podrške svim kupcima i korisnicima alata.
Korisnici našeg alata su gotovo sve hrvatske renomirane tvrtke poput Brodosplita, 3 – MAJ Rijeka, HS – Produkt, MIV, Đuro Đaković, Končar Gim, Dalekovod te mnogobrojne manje tvrtke i obrtnici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3452 101 01 3452 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.