OCIJENI
Adresa: Gajnički vidikovac II. 14/3
10090 Zagreb
Telefon:
095 3688 770 095 3688 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://svijetkvadrata.hr/
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: Posredovanje kod prodaje, prodaje, najma i zakupa Vaše nekretnine, Savjetovanje, Analiza tržišta, Procjene, Energetsko certificiranje, Etažiranje, Legalizacija, Pravne usluge
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Agencija SVIJET KVADRATA d.o.o. je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina osnovana 2015. godine. Temeljem Zakona o posredovanju u prometu nekretnina i Pravilnika o registru posrednika u prometu nekretnina, agencija SVIJET KVADRATA d.o.o. upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Mi smo tim educiranih i licenciranih agenata upisanih u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Posredujemo kod prodaje, najma i zakupa Vaše nekretnine i za Vas tražimo nekretninu prema Vašim financijskim mogućnostima, kriterijima i željama. Naš cilj je pružanje najkvalitetnije usluge, zadovoljstvo i sigurnost naših klijenata.
Naša misija
Stvaramo okruženje povjerenja, suradnje i međusobnog uvažavanja s našim klijentima u kojemu naša rješenja, usluge i aplikacije zadovoljavaju kriterije kvalitete, pouzdanosti, prilagodljivosti i inovativnosti. Želimo osigurati i zadržati visoku kvalitetu usluga uz stalan proces poboljšanja istih.

Naša vizija
Želimo da nas klijenti, partneri i društvo u Hrvatskoj prepoznaju kao najstručnije, najpouzdanije i najkvalitetnije poduzeće na području poslova u prometu nekretnina.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI