OCIJENI

Zašto biste trebali izabrati MP METALOPLAST?

Objavljeno: 8.2.2022. 11:54

Tekstilna industrija je poznata po tome što uvelike ovisi o svom opskrbnom lancu, a ako nešto pođe po zlu, to može dugoročno negativno utjecati na cijeli proizvodni proces i reputaciju. Stoga je odabir pravog dobavljača metalne i plastične galanterije ključan.

Evo 5 savjeta za odabir pravog dobavljača proizvoda od plastike i metala:

CIJENA

Vjerojatno najočitiji, ali jednako važan, čimbenik koji treba uzeti u obzir pri traženju novih dobavljača je trošak. Cijene među dobavljačima mogu varirati, stoga je važno obići i vidjeti tko nudi najbolju ponudu. Na primjer, neki dobavljači mogu ponuditi popuste na masovnu kupnju ili drugi mogu nadoknaditi veće troškove kvalitetnijim proizvodima. 

POUZDANOST 

Pouzdanost dobavljača ima značajan utjecaj na vaš proizvodni proces. Ako se vaši dobavljači ne pridržavaju strogih i dosljednih rokova isporuke, nećete se moći osloniti na njih kada se velika narudžba treba dovršiti u kratkom vremenu. MP METALOPLAST već 56 godina svojom brzinom i individualnim pristupom dokazuje da su pouzdan partner i dobavljač proizvoda od plastike i metala.

ISKUSTVO

Što dulje veletrgovac posluje, bolje poznaje svoje proizvode i razumiju kako stvari funkcioniraju. Iskusna tvrtka godinama njeguje dobre odnose s parterima, što je neprocjenjiva prednost. Stoga je važno provjeriti s kime je sve surađivao vaš potencijalni dobavljač.

WEB STRANICA

Najbolji način da provjerite ima li dobavljač ono što tražite je da pogledate njihovu web stranicu. MP METALOPLAST na svojoj web stranici ima slike i popis proizvoda koje nude.

LOKACIJA

Korištenje lokalnih dobavljača često donosi prednosti tvrtkama, uključujući veću fleksibilnost, veću kontrolu, manje troškove lanaca opskrbe i dobro je za vašu zajednicu. MP METALOPLAST se nalazi u Batinovečkoj ulici 8, u Susedgradu.

Pronalaženje pravog dobavljača za vaše poslovanje često je složen i težak proces, no MP METALOPLAST sa svojom dugom tradicijom u proizvodnji predmeta od plastičnih masa i metala, može biti pravo rješenje za vas. Za više informacija posjetite web stranicu. 

Ponosni smo dobitnici priznanja za poduzetnike srednje i jugoistočne Europe dodijeljene 2020. godine. 

OCIJENI