OCIJENI

Veliki izbor plastične galanterije

Objavljeno: 8.2.2022. 11:54

MP METALOPLAST je trgovačko poduzeće otvoreno u Zagrebu 1966. godine, specijalizirano za proizvodnju plastičnih i metalnih proizvoda. Početak obrta obilježila je proizvodnja dugmadi za široku primjenu, a ulaganjem u proizvodnju uspješno su završili proizvodni plan i proširili ga na domaće i industrijske projekte. Osim proizvodnjom, obrt se bavi i brizganjem, tiskom na tekstil, plastiku, metal... te nude i program suvenira.

TEKSTILNA INDUSTRIJA

Za tekstilnu industriju u ponudi su: gumbi za bluze, gumbi za kapute, gumbi za presvlačenje, gumbi s motivima,  metalizirani gumbi, gumbi imitacije kože, gumbi za kuharsku odjeću, gumbi za tapetare, šnale za balonere, univerzalne kopče (za radnu odjeću, remen, ruksake i sl.), šiltovi za kape različitih veličina i boja. 

KUĆANSTVO

Za kućanstvo nude: kvačice (klizači) za zavjese, ringe za karniše, vješalice za jakne, kukice za kuhinju ili kupaonicu, ručkice za namještaj, oznake za toalet različitih boja i dimenzija. 

AMBALAŽA I TEHNIČKI ARTIKLI

Možete kupiti ambalažu raznih boja i dimenzija, ali i tehničke artikle. 

OSTALO

Ostali proizvodi koje imaju u ponudi su: karabini za zastave, kvačice za tenisku mrežu, posude za gips, ukrasi za kape i dr.

USLUGA BRIZGANJA 

Osim što možete kupiti plastičnu ambalažu, pružaju i uslugu brizganja plastike.

USLUGA TISKANJA

Ovom uslugom imate priliku biti sam svoj dizajner. Odaberite veličinu majice, motiv i dizajn, a ostalo odrade stručnjaci MP METALOPLASTA.

Ako u ovoj širokoj ponudi niste našli ono što tražite, kontaktirajte MP METALOPLAST i izradit će ga za vas. Javite im se na +38513450048 ili putem emaila tkalcevic.z@gmail.com ili posjetite njihovu web stranicu.

Ponosni smo dobitnici priznanja za poduzetnike srednje i jugoistočne Europe dodijeljene 2020. godine. 


OCIJENI