OCIJENI

Vrste tiska na majicama

Objavljeno: 19.3.2021. 10:26

Izvrsna ideja za zabave, poklone, praznike i posebne događaje - majice s printom! Imate zanimljivu ideju za tiskanje majice, ali ne znate kako i gdje to možete izraditi? U nastavku teksta pročitajte sve o prednostima tiskanih majica i vrstama tiska te pronađite više detalja i informacija koje će vam pomoći ostvariti vaše ideje.

         
 
Vrste tiska

Kada razmišljate o tiskanju majica, možete birati između nekoliko vrsta tiska poput: sitotiska, termotiska, DGT Digitalnog tiska ili sublimacije. MP Metaloplast je zagrebačka firma koja omogućuje mogućnost sitotiska s visokokvalitetnim termopreslikačima. Sitotisak se izvodi pomoću sita i propušta boju kroz sito na kojemu je prethodno postavljen željeni motiv.

 
Ako ste u nedoumici koji tisak bi bio idealan za vašu ideju, najbolje je da se konzultirate sa stručnjacima. Metaloplast nudi mogućnost izrade majica u veličinama koje vi naručite, a u mogućnosti su ponuditi različite vrste tiska. Uzorci su također različiti, a najpopularniji su prikazi različitih pasmina koji oduševe svakog vlasnika pasa. Cijelu galeriju radova i tiskanih majica možete pogledati na linku.
 
Namjena tiskanih majica

Bilo da planirate tiskati suvenir majice s motivom vašeg omiljenog grada ili nekome želite pokloniti majicu s printom njihove omiljene pasmine, ova vrsta tiskanja nudi mogućnost realizacije vaše kreativne ideje. Ovakva vrsta printa na majici je uvijek izvrsna ideja za poklon gdje nekome na zanimljiv način možete pokazati da ga dobro poznajete i volite. Interne šale na majicu? Genijalna ideja!

Tisak na majicama je prilika da stilizirate vlastitu majicu prema vašim željama. Odaberite dizajn, motiv i veličinu majice, a ostalo prepustite stručnjacima iz MP Metaloplasta!

U MP Metaloplastu pronađite ženske, muške i dječje majice svih veličina koje su rađene od 100% pamuka, a perive su na uobičajenih 30°. Cilj je prije svega individualnim pristupom i brzom uslugom zadovoljiti potrebe klijenta, a kvalitetom proizvoda i zadržati dugogodišnje klijente. MP Metaloplast - vama na usluzi!

OCIJENI