Majica je uvijek pravi izbor za suvenir

Objavljeno: 29.10.2018. 12:52

Nema tog grada u Hrvatskoj, ali i u svijetu, gdje nećete pronaći majice raznih veličina, boja i printeva koje se prodaju kao suveniri. Jednostavna i udobna majica će uvijek biti svojevrsni nosivi suvenir. Sigurno nećete pogriješiti ako je izaberete za poklon svojim najbližima i dragim prijateljima. Suvenir majica je uvijek pravi izbor za poklon s putovanja. Također, vjerujemo da se i sami obradujete kad od prijatelja dobijete suvenir majicu s njihovih nedavnih putovanja.

Osim toga, majica kratkih rukava s natpisom ili s nekim posebnim motivom je jedan od basic modela koji su uvijek dobrodošli i prisutni u svakom ormaru. S vremena na vrijeme, baš poput mnogih sličnih basic komada, majica s natpisom ili motivom vraća se na popis najpopularnijih trendova. Ove godine, jednu takvu majicu koju ste kupili na nedavnom putovanju ili dobili od prijatelja možete kombinirati uz omiljeni model traperica ili prozračnu midi suknju, ispod slip haljine ili u kombinaciji s običnim odijelom. Suvenir majica ove godine je efektni dodatak za svaku garderobu.Sljedeće godine kad suvenir majica s natpisom ili motivom izađe iz trenda, uvijek je možete iskoristiti kao „kućnu” majicu ili majicu za spavanje. Natpisi ili motivi uvijek se tiskaju na kvalitetnim majicama od 100 % pamuka kako bi sam otisak trajao dugoročno i preživio sva pranja majice tijekom godina. Takva majica će biti dugovječan suvenir i uvijek će biti uz vas kako bi vas podsjetila na lijepe uspomene s vaših putovanja ili na drage ljude.

Suvenir majice od 100 % pamuka s natpisom ili motivom možete pronaći u MP METALOPLAST, obrtu koji se već dugo bavi tiskom na majice i ostale predmete. MP METALOPLAST ima široku katalošku ponudu brojnih natpisa i motiva koje tiskaju čim ih naručite s visokokvalitetnim sitotisak termopreslikačima. Osim toga MP METALOPLAST nudi mogućnost izrade suvenir majice po narudžbi, prema želji kupca. Prilagodbom vrste tiska dizajnu, kojeg izrađuju, i količine majica nude optimalni omjer cijene i kvalitete. Obrt MP METALOPLAST radi s poznatim hrvatskih brendova čije majice ste sigurno susreli na hrvatskim, ali i na svjetskim ulicama. Sigurni smo da i vi možete postati jedan poznati brend uz MP METALOPLAST suvenir majice.