OCIJENI

6iE WiFi termostat

0 pregleda/dan | Objavljeno: 24.04.2024. 17:31

6iE je smartphone touchscreen termostat koji pruža kontrolu bez napora. Dostupan u crnoj i bijeloj boji s ultratankim dizajnom (16 mm od zida), izgledat će sjajno u klasičnim suvremenim ili jednostavnim modernim domovima. Može se personalizirati s pozadinama za fotografije.

Podešavanje se vrši u nekoliko sekundi, jednostavno skenirajte QR kod prikazan na zaslonu 6IE pomoću aplikacije MyHeating i automatski će se povezati sa WiFi mrežom.

6iE radi sa svim naprednim osobinama za uštedu energije u aplikaciji MyHeating, kao što je SmartGeo. SmartGeo je jedinstvena tehnologija ugrađena u aplikaciju MyHeating koja koristi napredni algoritam za razumijevanje najučinkovitijih postavki topline za svaki dom.

Radi automatski, uči rutinu i lokaciju korisnika putem pozadinskih komunikacija sa pametnim telefonom i snižava temperature kad je korisnik daleko od kuće, podižući je na vrijeme do idealne temperaturne udobnosti za korisnike koji dolaze kući štedeći novac i energiju.

https://www.wal.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI