Kao očistiti prljavštinu brzo i efikasno? Nano premazi za sve vrste površina

Objavljeno: 3.11.2018. 18:01

Svima nam je poznato kako često dok pogledamo kroz svoje prozore, znamo da ih moramo oprati, ali zbog nedostatka vremena ne stižemo ih “glancati” onoliko često koliko bi željeli. Ipak, kako naši nenajavljeni gosti ne bi imali taman pogled kroz prozor potrebno je naći tim koji će u kratkom roku riješiti sve vaše muke po čišćenju.

Želite imati i do pet puta dulje ljepši pogled kroz staklene površine i čišće keramičke pločice nakon klasičnog čišćenja? Proizvod Nano Glass & Keramik po ocjenama Saveza za energetiku hrvatske je najbolji proizvod u Hrvatskoj i nositelj oznake Green Mark.Tvrtka Kimi usluge Pruža usluge nanošenja nano premaza, poliranja stakla, klasičnih pranja i dr.

Prednosti nano premaza
 
  • Smanjuje rizik od sitnih oštećenja, npr. Ako ste na 1. Katu ili prizemlju zaboravite na kamenčiće koji mogu uništiti kvalitetu stakla vaših prozora
  • Povećavaju čvrstoću te smanjuju rizik od nastajanja raznih ogrebotina
  • Fleke od ptica? Zaboravite na njih. Ovaj materijal ima visoku otpornost na kemikalije te time sprečava nastajanje mrlja od ptičjeg izmeta.
  • Savršeno glatka elegancija, prozori se sjaje i po pet puta više.
  • Garancija. U prosjeku najmanje 2 godine zaštitni nano premazi ne gube svoja izvorna svojstva

Zaboravite na probleme s čišćenjem prozora jer Kimi usluge rješavaju sve u vrlo kratkom roku. Uz stakla, nude čišćenje, poliranje, brušenje i zaštitu kamena do čak 10 godina.  Kompletna usluga čišćenja, poliranja, brušenja i posebno zaštite/impregniranja svih kamenih i betonskih površina proizvodima na bazi silana. Takve vrste zaštite daleko prednjače u kvaliteti i dugotrajnosti, u samo jednom potrebnom premazu u odnosu na bilo koji drugi proizvod na tržištu.

Korištenjem proizvoda s ovakvom tehnologijom daje hidrofobnu i oleofobnu zaštitu svojim kamenim i betonskim površinama u trajanju od 10 i više godina. Spriječite nastajanje gljivica, algi, mahovine i oštećenja uslijed smrzavanja.

Kimi usluge zastupnici su njemačke kompanije  SST Nanotechnologies. Uz nano premaze za sve površine s trajnošću do 20 godina nude i usluge visokotlačnog pranja sa strojevima marke Aquila i Falch i priprema površina za nano impregnacije. Ne znate kako oprati fasadu, nema problema. “ Nudimo pranje fasada, opločnika, pjeskarenje kamena, uklanjanje žvaka na cijelom području RH.