Ne postoji krivo vrijeme za pozvati vučnu službu

Objavljeno: 5.12.2017. 16:41

Za vrijeme zimskih uvjeta na cesti te veće količine padalina javlja se i veća potreba za uslugama vučne službe. Vučna služba je posebice važna prilikom iznenadnih kvarova na vozilu. Zbog toga je svakako važno znati odnosno imati u telefonu barem jedan kontakt koji će Vam pomoći ako Vas limeni ljubimac ostavi na cesti.

Bez obzira gdje se nađete vučna služba ŠOKRE pomoći će Vam. NJihova primarna usluga vršiti odvoz za neispravna, karambolirana te oštećena vozila. Dogodi li se to na cesti i to na putu, nije nimalo ugodno, znaju svi koji su probali. Sama činjenica da ste pokraj predmeta čija je primarna svrha kretanje, a morate čekati mehaničara, frustrira, a ako ste ikad zapeli na zaustavnoj traci na autocesti dok je noć i kiša onda znate koliko je bitno da vam pomoć na cesti stigne što prije i što efikasnije.Kako odabrati vučnu službu? Koga nazvati ako Vam je auto stao usred noći? Ovo su samo neka od pitanja koja si vjerujemo postavljaju svi koji se nađu u ovoj nezavidnoj situaciji:

  • Usluge vučne službe su vam dostupne 24 sata na dan kroz cijelu godinu.
  • Usluge vučne službe uključuju izvlačenje automobila na cestu, utovar i istovar automobila, prijevoz automobila
  • Bez obzira gdje se nalazite vučna služba je tu da Vam pomogne
  • Nemojte se ustručavati nazvati čim Vam treba pomoć
  • Iako ste smatrali da je auto pouzdan, ovaj put vas je iznenadio. Nemojte se previše živcirati jer ne možete ništa postići. Kvalitetan servis vučne službe će zasigurno stići brzo.
  • Naravno, sama usluga ovisi i o paketu osiguranja koji imate. Neki vozači u samom paketu imaju i osnovni paket vučne službe. O tome je važno raspitati se prilikom ugovaranja osiguranja.

Važno je napomenuti kako, ako se ikad nađete u situaciji kad ste sami na cesti, a auto Vam neće upaliti, možete nazvati Vučnu službu Šokre koji će do Vas doći u rekordno kratkom vremenu. Njihov tim stručnjaka pomoći će Vam te uvelike uštediti na vremenu.